21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Tekken 8: Επιστρέφει χαρακτήρας “έκπληξη” μετά από μια δεκαετία

    To Tekken 8 αναμένεται να φέρει πίσω αρκετούς χαρακτήρες από τα παλιά, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και η Jun Kazama, σύζυγος του Kazuya Mishima και μητέρα του Jin Kazama που έχει να εμφανιστεί στο franchise περίπου μια δεκαετία.

    Το νέο trailer που έδωσε στη δημοσιότητα η Bandai Namco ξεκινά με την αποκάλυψη της σκηνής του σπιτιού της Jun Kazama, που λαμβάνει χώρα σε ένα καταπράσινο, ειδυλλιακό δάσος με άγρια ζώα να την περιβάλλουν. Στη συνέχεια, επιδεικνύει την ικανότητά της στο στυλ πολεμικών τεχνών της οικογένειας Kazama, όπως ακριβώς και ο διάδοχός της από το Tekken 5, Asuka Kazama. Σε αντίθεση με τον Asuka ωστόσο, οι κινήσεις της είναι πολύ πιο εκλεπτυσμένες και κομψές, γεγονός που δείχνει την εμπειρία και τη μαεστρία της έναντι του νεότερου θεραπευτή.

    Με το Tekken 8 να επαναφέρει αυτόν τον χαρακτήρα μετά από μια δεκαετία, ορισμένοι fans εξακολουθούν να αναρωτιούνται ποιος θα είναι ο ρόλος της στο παιχνίδι. Ενώ ο διάλογος μεταξύ Kazuya και Jun υποδηλώνει κάτι θα μπορούσε να συμβεί κατά τη διάρκεια της ιστορίας του παιχνιδιού, είναι επίσης πιθανό να πρόκειται για μια απλή αλληλεπίδραση πριν από τη μάχη.

    Αυτό είναι το τελευταίο gameplay trailer που επικεντρώνεται σε όλους τους χαρακτήρες που αποκαλύφθηκαν για πρώτη φορά στο TGA 2022, οπότε νέες λεπτομέρειες και χαρακτήρες αναμένεται να εμφανιστούν πριν από την κυκλοφορία του, η οποία μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό πότε θα πραγματοποιηθεί.

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    The Legend of Zelda: Με νέες ικανότητες ο Link στο Tears of the Kingdom (video)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles