17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τέλος εποχής για το κανάλι του PornHub στο YouTube

    To YouTube αποφάσισε να μπλοκάρει το επίσημο κανάλι του PornHub, εξαιτίας πολλαπλών παραβιάσεων στην πολιτική της εταιρείας, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Variety.Το κανάλι του Pornhub στο YouTube ξεκίνησε το 2014 και απαριθμούσε περίπου 900.000 subscribers. Πλέον όμως δεν εμφανίζεται στην αναζήτηση του YouTube και το URL εμφανίζει το γνωστό “404 error”.

    Το YouTube ανέφερε ότι το Pornhub παραβίασε τους κανόνες με την ενσωμάτωση links που οδηγούν σε… απαγορευμένο περιεχόμενο. Εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε ότι: «Εφαρμόζουμε την πολιτική μας σε όλους με ισότητα. Τα κανάλια, που συνεχώς την παραβιάζουν με απρεπές περιεχόμενο, περιορίζονται».

    Από την πλευρά του PornHub αναφέρθηκαν τα εξής: “Το Pornhub είναι πλήρως αξιόπιστο και λαμβάνει όλα τα μέτρα ασφαλείας στο διαδίκτυο. Φροντίζει να μην παραβιάζει καμία πολιτική του YouTube. Δυστυχώς, αυτό είναι ακόμα ένα παράδειγμα διάκρισης απέναντι σε αυτούς που δραστηριοποιούνται στη βιομηχανία του πορνό”.

    Σημειώνεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο το Instagram πήρε την απόφαση να αφαιρέσει το λογαριασμό του PornHub, εξαιτίας των μεγάλων πιέσεων που δέχτηκε από campaigners που εναντιώνονται στην περαιτέρω ανάπτυξη του site. Tο Instagram του PornHub απαριθμούσε 13.1 εκατ. ακολούθους και 6.200 αναρτήσεις, όμως η Meta αποφάσισε να κατεβάσει το λογαριασμό επειδή παραβίαζε τους κανόνες της κοινότητας.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα δημοσκόπηση: Οι followers ψηφίζουν για την παραμονή του Musk στο “τιμόνι” του Twitter

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles