20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Ακόμη ένας πονοκέφαλος για τους Facebook χρήστες με το κλείσιμο του Facebook email

    Πόσες φορές χρησιμοποίησες το Facebook inbox για να στείλεις email σε κάποιον; Πόσες φορές έλαβες κάποιο email στα εισερχόμενα μηνύματα του FB λογαριασμού σου; Η απάντηση και στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις είναι κατά 99% «καμία» και αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο η ομάδα του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου αποφάσισε να τερματίσει την email υπηρεσία @facebook.com.

    facebook email is dead

    Οι περισσότεροι χρήστες δε γνωρίζουν πως διατηρούν Facebook email, με το οποίο όχι μόνο μπορούν να στείλουν και να λάβουν emails, αλλά και να πραγματοποιήσουν σύνδεση στο λογαριασμό τους. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως υπηρεσίες όπως το Gmail και το Outlook είναι πλήρεις και καλύπτουν τις απαιτήσεις των χρηστών τους. Από την άλλη, το Facebook email δε διαθέτει βασικές λειτουργίες, όπως επιλογή θέματος και BCC/CC.

    facebook email is dead

    Το Facebook έχει ήδη ξεκινήσει να ειδοποιεί τους χρήστες σχετικά με το «θάνατο» της υπηρεσίας email του, προσθέτοντας τους παράλληλα έναν ακόμη πονοκέφαλο. Όσοι χρήστες συνεχίσουν και στέλνουν email στις διευθύνσεις email του Facebook, οι οποίες είναι εύκολο να σχηματιστούν από τα usernames των χρηστών ([email protected]), θα δουν τα email τους να προωθούνται αυτόματα στα κύρια email που χρησιμοποιούν οι χρήστες.

    Η κίνηση αυτή θυμίζει την κίνηση του Google+ με την αποστολή email στα Gmail των χρηστών, χωρίς να γνωρίζει κάποιος χρήστης τη διεύθυνση του email. Το Facebook από τη μία τερματίζει τη λειτουργία της email υπηρεσίας του και από την άλλη την αφήνει να αργοπεθαίνει, αφού ούτως ή άλλως κανείς δεν την χρησιμοποιεί.

    Ευτυχώς για όλους εμάς που χρησιμοποιούμε τα κύρια email μας, το Facebook θα παρέχει ρύθμιση για απενεργοποίηση της προώθησης των email από το Facebook email, όταν έρθει η ώρα των αλλαγών, σύμφωνα με το Mashable.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles