22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τέλος το “Heroes of the Storm” για τη Blizzard

    Σταματά και επίσημα πλέον να ασχολείται η Blizzard με το Heroes of the Storm, καθώς σε ένα σύντομο post που αναρτήθηκε πριν λίγες μέρες, το Studio αναφέρει ότι σχεδιάζει να σταματήσει να βγάζει νέο υλικό και ήρωες.

    Η Blizzard ανέφερε στους fans ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να βγάζει patches που θα διορθώνουν τα bugs και άλλα θέματα, όπως είναι απαραίτητο, όμως δεν είναι στα μελλοντικά της σχέδια να προσθέσει νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι.

    «Από εδώ και στο εξής θα υποστηρίζουμε το Heroes of the Storm με παρόμοιο τρόπο με τα άλλα μακροχρόνια παιχνίδια μας, όπως το StarCraft και το StarCraft II. Στο μέλλον, θα συνεχίσουμε τις σεζόν και τις εναλλαγές των ηρώων και ενώ το in-game κατάστημα θα παραμείνει λειτουργικό, δεν υπάρχουν σχέδια για προσθήκη άλλου νέου περιεχομένου για αγορά. Οι μελλοντικές ενημερώσεις θα επικεντρωθούν κυρίως στη βιωσιμότητα του client και σε διορθώσεις bugs, με balance updates όποτε χρειάζεται», αναφέρει η Blizzard.

    Σε όλους τους παίχτες του Heroes of the Storm θα δοθεί ένα δώρο, το Epic Arcane Lizard mount, ένα από τα σπάνια collectibles του παιχνιδιού.

    Διαβάστε επίσης:

    RoboCop: Rogue City και ο θρυλικός Peter Weller επιστρέφει! (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles