16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τέρμα τα… γκάζια στο πρώτο trailer του Gran Turismo

    Τα τελευταία χρόνια, έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές μεταφορές δημοφιλών video games. Επόμενη “άφιξη” στη μεγάλη οθόνη αποτελεί το Gran Turismo, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 11 Αυγούστου. Λίγους μήνες πριν από την κυκλοφορία της ταινίας, η Sony δίνει τη δυνατότητα στους fans να ρίξουν μια πιο σχολαστική ματιά στο project μέσα από ένα νέο trailer “υψηλών ταχυτήτων”.

    Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το film του Neill Blomkamp (District 9) εστιάζει στην ιστορία του οδηγού αγώνων Jann Mardenborough, ενός Βρετανού επαγγελματία με μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Η καριέρα του Mardenborough ξεκίνησε το 2011 στο Gran Turismo Academy, ένα διαγωνισμό PlayStation 3, όπου κέρδισε περισσότερους από 90.000 συμμετέχοντες και εξασφάλισε μια θέση με τη Nissan στις 24 Ώρες του Ντουμπάι. Παρά το γεγονός ότι δεν είχε εμπειρία στον πραγματικό μηχανοκίνητο αθλητισμό, ο Mardenborough κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία του. Έτσι, το Gran Turismo θα αφηγηθεί ην κλασική ιστορία κάποιου που ανακαλύπτει το εκπληκτικό ταλέντο του χάρη σε ένα βιντεοπαιχνίδι.

    Ο Archie Madekwe θα πρωταγωνιστήσει ως Mardenborough, με την Geri Halliwell Horner – γνωστή ως Ginger Spice και σύζυγο του επικεφαλής της ομάδας της Formula 1 Red Bull Racing, Christian Horner – ως μητέρα του, Lesley Mardenborough. Ο Djimon Hounsou συμμετέχει στο καστ ως ο πατέρας του Mardenborough, Steve, ένας Άγγλος ποδοσφαιριστής κάποιας φήμης κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980 και του 1990. Πρωταγωνιστούν επίσης ο David Harbour και ο Orlando Bloom.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Fast X: Αντιμέτωπος με τη δυσκολότερη μάχη ο Dominic Toretto του Vin Diesel (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles