22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Terminator Genisys. Ανακοινώθηκαν δύο ακόμα ταινίες!

    Πριν από περίπου ένα μήνα, ο Arnold Schwarzenegger είχε ανακοινώσει μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, ότι ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας Terminator Genisys, στην οποία ο γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί ξανά τον θρυλικό Terminator Τ-800. Βέβαια, μπορεί ακόμη να μην έχουμε δει καν το teaser trailer του νέου Terminator Genisys, ωστόσο η παραγωγός εταιρεία Paramount Pictures ανακοίνωσε ότι έχει ήδη ξεκινήσει να επεξεργάζεται τα σχέδια για δύο sequel της ταινίας που θα μας επιστρέψει στον εφιαλτικό κόσμο που κυριαρχεί η τεχνητή νοημοσύνη του Skynet.

    terminator_genisys_1

    Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε τα δύο sequel (που έχουν το προσωρινό όνομα Terminator 2 και Terminator 3), θα κυκλοφορήσουν τον Μάιο του 2017 και τον Ιούνιο του 2018. Σύμφωνα μάλιστα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τα δύο sequel θα γυριστούν μαζί αμέσως μετά την έξοδο του Terminator Genisys στις κινηματογραφικές αίθουσες, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του τον Ιούλιο του 2015. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό ο αγαπημένος Arnie θα υποδυθεί ξανά έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους στην καριέρα του και παρόλο που δεν έχουν προκύψει λεπτομέρειες αναφορικά με την υπόθεση του, το story του εν λόγω reboot το πιθανότερο είναι να ασχολείται ξανά με το concept του ταξιδιού στο χρόνο, όπως και οι προηγούμενες άλλωστε ταινίες της θρυλικής σειράς. Στο πλευρό του Arnold Schwarzenegger αναμένεται να δούμε την γνωστή ηθοποιό από το Game of Thrones, Emilia Clarke (η οποία θα υποδυθεί την Sarah Connor), τον Jason Clarke (που είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στο πετυχημένο Dawn of the Planet of the Apes) και τον Matt Smith (που είναι γνωστός από το Doctor Who).

    Terminator Genisys_2

    Χωρίς αμφιβολία, το όνομα Terminator σημαίνει πολλά στους φίλους της επιστημονικής φαντασίας, καθώς από το 1984 που κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία της σειράς, έχει δημιουργηθεί μία πραγματικά ισχυρή κοινότητα από fans. Αδιαμφισβήτητα, η ανακοίνωση για τις νέες ταινίες που ετοιμάζονται, σίγουρα θα γεμίσει με χαρά τους φίλους του Arnie και του Εξολοθρευτή!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles