15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Terminator: O εξολοθρευτής “will be back” στο Netflix σε νέα anime σειρά!

    To Netflix είναι γνωστό ότι ποντάρει στις σειρές anime, για αυτό και ήδη διαθέτει μια πολύ καλή και ευρεία συλλογή από anime σειρές, η οποία αν μη τι άλλο ενθουσιάζει τους φίλους του είδους. Έτσι λοιπόν μετά τις anime σειρές του DotA και του Tomb Raider που βρίσκονται υπό ανάπτυξη, το Netflix πρόκειται να μας ταξιδέψει στον κόσμο του Terminator! Όπως έγινε γνωστό, τη παραγωγή της συγκεκριμένης πολύ ενδιαφέρουσας σειράς έχει αναλάβει το studio Production I.G, το οποίο στο παρελθόν έχει συνδεθεί με τα εκπληκτικά Ghost in the Shell και Haikyu!!, οπότε μπορούμε να συμπεράνουμε ότι κάτι πολύ δυνατό μας ετοιμάζει το Netflix.

    Σύμφωνα με τους υπευθύνους του νέου αυτού project, το Terminator anime αναμένεται να προσεγγίσει το story του εξολοθρευτή με τρόπο που δεν έχουμε δει ξανά στο παρελθόν, σπάζοντας τις συμβάσεις και ανατρέποντας τις προσδοκίες, με τη σειρά να αποδεικνύει ότι έχει πραγματικά… «κότσια»! Αυτή θα είναι και η πρώτη απόπειρα του Terminator Να περάσει στον κόσμο των anime, ύστερα από 6 live-action κινηματογραφικές ταινίες και μία τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στο κανάλι FOX (The Sarah Connor Chronicles). Αν και οι υπεύθυνοι του Netflix δεν θέλησαν σε αυτή τη φάση να αποκαλύψουν περισσότερα αναφορικά με το main story της εν λόγω animated σειράς, παρόλα αυτά κάτι μας λέει ότι θα παρουσιάσει τη μάχη ανάμεσα στις μηχανές και στην ανθρωπότητα, μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα από ότι έχουμε συνηθίσει. Σε αυτή τη φάση δεν ανακοινώθηκε το πότε η συγκεκριμένη anime σειρά θα κάνει πρεμιέρα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles