23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Θα ξαναγυρίσουν σκηνές του Rogue One: A Star Wars Story

    Δεν πρέπει να έμεινε και πολύ ικανοποιημένη με το πρώτο cut η Disney. Αυτός προφανώς είναι και ο λόγος που ζήτησε να γίνουν reshoots τεσσάρων εβδομάδων μέσα στο καλοκαίρι. Μπορεί το πρώτο trailer του Rogue One: A Star Wars Story να ήταν εντυπωσιακό, ωστόσο φαίνεται πως οι executives της Disney βρήκαν κάποιες ατέλειες στο μέχρι τώρα υλικό που έχουν δει. Σύμφωνα με το Page Six η ταινία δεν τα έχει καταφέρει καλά στα πρώτα τεστ και γι’ αυτό το στούντιο αποφάσισε να αναλάβει δράση.

    Rogue One- A Star Wars Story

    Όπως διαβάζουμε θα ξαναγυριστούν σκηνές μέσα στους επόμενους μήνες και ας ελπίσουμε πως δεν θα πάει μακριά η βαλίτσα. Πάντως τα reshoots δεν είναι κάτι άγνωστο στην κινηματογραφική πραγματικότητα και ειδικά στο Star Wars franchise που την έχει ξαναζήσει αυτήν την κατάσταση. Μάλιστα όπως γράφει το Page Six όλο το team, συνεργείο και ηθοποιοί, ήταν προετοιμασμένοι στην πιθανότητα πως θα υπάρξουν έξτρα γυρίσματα.
    Το πρώτο από τα προγραμματισμένα Star Wars spinoff φιλμ θα είναι τοποθετημένο χρονικά ανάμεσα στα Episodes III και IV και θα βρει τους επαναστάτες να προσπαθούν να κλέψουν τα πλάνα του Death Star. Το φιλμ που σκηνοθετεί ίσως κάποια δυσκολία παραπάνω ο Gareth Edwards θα βρει τον Darth Vader να κάνει την επανεμφάνισή του, ενώ φήμες λένε πως θα δούμε και τον νεαρό Han Solo, βλέπε Alden Ehrenreich που πρόσφατα εξασφάλισε το ρόλο.
    Το Rogue One αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου. 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles