15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    The Acolyte: Αποκαλύφθηκε το cast της επερχόμενης Star Wars σειράς

    Το Disney+ ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες το cast του «The Acolyte», της επερχόμενης Star Wars σειράς από τη Lucasfilm. Δίπλα στην Amandla Stenberg (The Hate U Give) θα δούμε τους Lee Jung-jae από το Squid Game, Manny Jacinto (Nine Perfect Strangers), Dafne Keen (His Dark Materials), Jodie Turner-Smith (Queen & Slim), Rebecca Henderson (Inventing Anna), Charlie Barnett (Russian Doll), Dean-Charles Chapman (1917) και την Carrie-Anne Moss από το Matrix.

    Η Lucasfilm αποκάλυψε επίσης και την πρώτη behind-the-scenes φωτογραφία της σειράς, την οποία μπορείτε να δείτε στη συνέχεια.

    To “The Acolyte” είναι ένα θρίλερ μυστηρίου που θα μεταφέρει τους τηλεθεατές σε ένα γαλαξία με μυστικά και σκοτεινές δυνάμεις τις τελευταίες μέρες της High Republic. Μια πρώην Padawan συναντιέται με τον Jedi Master της για να ερευνήσουν μια σειρά εγκλημάτων, αλλά οι δυνάμεις που αντιμετωπίζουν είναι πιο σκοτεινές από τις αναμενόμενες.

    Από τη δημιουργό και παραγωγό Leslye Headland (Russian Doll), το The Acolyte ξεκινά τα γυρίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα προβληθεί αποκλειστικά στο Disney+.

    Διαβάστε επίσης:

    Πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου για το sequel του Criminal Minds (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles