21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    The Attack in Westminster: Ενεργοποιήθηκε το Facebook Safety Check για όσους βρισκόταν κοντά στην επίθεση

    Το Facebook ενεργοποίησε για ακόμη μία φορά το ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό του Safety Check, μετά από τη χθεσινή επίθεση στο Λονδίνο που συγκλονίζει τον πλανήτη. Τέσσερις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στη βρετανική πρωτεύουσα και δεκάδες έχουν τραυματιστεί, ως συνέπεια της επίθεσης ενός άνδρα που πρώτα παρέσυρε κόσμο με το αυτοκίνητό του στη γέφυρα του Westminster ενώ στη συνέχεια μαχαίρωσε έναν αστυνομικό έξω από τη βρετανική Βουλή πριν τραυματισθεί θανάσιμα.

    facebook-safety-check-the-attack-in-westminster

    Με το χαρακτηριστικό Facebook Safety Check, που το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ενεργοποιεί πάντα σε περίπτωση γεγονότων όπως τρομοκρατικές επιθέσεις ή ακραίες φυσικές καταστροφές, οι χρήστες που βρίσκονται κοντά σε μία περιοχή που έχει πληγεί μπορούν να ενημερώσουν τους φίλους τους ότι είναι ασφαλείς. Μπορούν επίσης να ανεβάσουν τη σχετική ενημέρωση στο timeline τους ή σ’ αυτό ενός φίλου τους, αλλά και σε group, page, event ή μέσω pm.

    Εάν βρίσκεστε κοντά στο Λονδίνο, μπορείτε να δηλώσετε ότι είστε ασφαλείς από τη χθεσινή επίθεση (The Attack in Westminster) εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles