24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    The Batman 2: Ο Andy Serkis επιστρέφει για το sequel του Matt Reeves

    Η ταινία The Batman με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson αποτέλεσε ένα φιλμ που συζητήθηκε αρκετά την προηγούμενη χρονιά και πλέον αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το sequel που έχει στα «σκαριά» ο Matt Reeves.

    Μερικές νέες αποκαλύψεις έγιναν τις τελευταίες ώρες από τον ίδιο το σκηνοθέτη, ο οποίος ενημέρωσε τους fans ότι ένα ακόμη αγαπητό πρόσωπο θα επιστρέψει στο The Batman: Part 2. Αν ανήκετε στην κατηγορία αυτών που ανησυχούσαν για την τύχη του πιστού butler του Bruce Wayne, τα νέα είναι ευχάριστα.

    Ο Reeves επιβεβαίωσε ότι στο δεύτερο κεφάλαιο του οράματός του θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον Alfred, τον οποίο ενσαρκώνει ο Andy Serkis. Ο χαρακτήρας θα συνεχίσει και στο sequel να προσφέρει κυρίως ηθική και ψυχολογική στήριξη στον Bruce, συμβάλλοντας με το δικό του τρόπο στο «κυνήγι» όσων τρομοκρατούν το Gotham City. O Andy Serkis άρχισε να τραβά την προσοχή του κοινού μετά τη συμμετοχή του στο Lord of the Rings του Peter Jackson, αφού ενσάρκωσε με μοναδική τρόπο το Gollum. Οι συμμετοχές του, βέβαια, και σε άλλες ταινίες είναι αρκετές.

    Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το The Batman: Part II είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 3 Οκτωβρίου 2025. Τα σχέδια προβλέπουν και μια τρίτη ταινία στο μέλλον.

    Διαβάστε επίσης:

    Έρχονται νέες ταινίες Lord of the Rings

     

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles