18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Το Τhe Batman: The Killing Joke δείχνει και ακούγεται σούπερ

    Δυναμώστε τα ηχεία και αφήστε το σατανικό γέλιο του Joker να ακουστεί στο χώρο. Ωραίο ε; Πριν από λίγο καιρό δείξαμε το teaser και τώρα ήρθε η σειρά του trailer ενός project που μπορεί να μην έχει ούτε ίχνος live action, ωστόσο υπάρχει ήδη μία φανατική κοινότητα που το περιμένει πως και πως. Το The Batman: The Killing Joke είναι μία παραγωγή των Warner Bros. Animation και DC Entertainment, το animated φιλμ που προσαρμόζει ανάλογα το graphic novel των Alan Moore και Brian Bolland.

    the-killing-joke

    Το φιλμ θα είναι direct-to-video και πρόσφατα κρίθηκε πως πρέπει να φέρει την R-rating στάμπα, κάτι που η Warner Bros το αποδέχθηκε αφού επέλεξε να μείνει πιστή στο ύφος της DC Comics και στο ιστορικό graphic novel, ένα από τα μεγαλύτερα best seller στην ιστορία. Είπαμε το σατανικό γέλιο του Joker ηχεί υπέροχα από τα ηχεία κάτι για το οποίο έχει φροντίσει και ο Mark Hammill που δανείζει την κλασική του φωνή στο χαρακτήρα όπως αντίστοιχα κάνει και ο Kevin Conroy με τον Batman.
    To κόμικ κυκλοφόρησε το 1989 και θεωρείται ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών. Αποκαλύπτει την καταγωγή του Joker ο οποίος τρομοκρατεί τον διοικητή της αστυνομίας Jim Gordon και τελικά θα παραλύσει την κόρη του Barbara Gordon. Αν και αρχικά δεν ήταν στο πλάνο να συνδεθεί με την αλληλουχία των γεγονότων της DC Comics, το The Killing Joke τελικά ετοίμασε το έδαφος για την μεταμόρφωση της Barbara Gordon σε Oracle.
    H ταινία αναναμένεται τον Ιούλιο και θα κυκλοφορήσει σε Blu-ray, DVD & Digital HD αργότερα μέσα στη χρονιά.

    https://www.youtube.com/watch?v=SnTSqgJPVl8

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles