19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    The Bear: Νέα εποχή για το εστιατόριο στη 2η σεζόν (trailer)

    Το Bear αποτελεί μια σειρά που σίγουρα ανοίγει την… όρεξη, γι’ αυτό οι fans αναμένουν πως και πως τη 2η σεζόν. Το FX επιτέλους παρουσίασε το πρώτο teaser για τη 2η σεζόν του The Bear, στο οποίο, τα μέλη του εστιατορίου που είναι επίσημα γνωστό ως «The Beef», ξεκινούν τις ανακαινίσεις και ετοιμάζονται να αλλάξουν σελίδα. Τη στιγμή που ο Richie Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) κοιτάζει μια βιτρίνα, τα μέλη της οικογένειας και το προσωπικό της κουζίνας μαζεύουν τα υπάρχοντά τους, γκρεμίζουν τοίχους και ενημερώνουν τους πελάτες για το μέλλον του εστιατορίου και την αλλαγή ονόματος. Στο τέλος του teaser, μια πινακίδα στο παράθυρο αποκαλύπτει ότι το The Bear επιστρέφει τον Ιούνιο. Στη χώρα μας, η σειρά προβάλλεται στο Disney Plus.

    Στο τέλος της 1ης σεζόν, η Carmen «Carmy» Berzatto ανακάλυψε ένα μεγάλο ποσό χρημάτων. Τα μετρητά ήταν δώρο από τον αείμνηστο αδερφό του Michael (Jon Bernthal). Προφανώς, αναμένουμε ότι ο νέος ιδιοκτήτης θα απαλλάξει το εστιατόριο από τα χρέη και θα δημιουργήσει εκ νέου το χώρο που θα βασίζεται στο όραμά του. Αρκούν τα χρήματα όμως για να απαντηθούν όλες οι προσευχές ή θα φέρουν περισσότερα προβλήματα;

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Έτερος Εγώ – Νέμεσις: Όσα θα δούμε στο 5ο επεισόδιο της σειράς σε παραγωγή COSMOTE TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles