12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    The Callisto Protocol: Τώρα με σούπερ έκπτωση που φτάνει στο -35%! Δείτε που θα το βρείτε…

    Το Callisto Protocol αναμφίβολα αποτέλεσε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα games της χρονιάς που πέρασε, προσφέροντας μοναδικές στιγμές αυθεντικού sci-fi horror για τους fans του είδους (μπορείτε να θυμηθείτε το review μας εδώ). Το παιχνίδι εκτυλίσσεται το 2320 σε μια φυλακή – αποικία, την Καλλιστώ που ανήκει στους δορυφόρους του μακρινού Δία. Ο ήρωας Jacob που βρίσκεται στο επίκεντρο του story καλείται όχι μόνο να δραπετεύσει από τους δαιδαλώδεις διαδρόμους της φυλακής “Black Iron”, αλλά και να φέρει στο φως όλα τα σκοτεινά μυστικά της που την περιβάλλουν!

    Εθιστικό, με story που κόβει την ανάσα και με τον τρόμο να παραμονεύει σε κάθε γωνιά, το The Callisto Protocol έχει σχεδιαστεί για να δώσει νέα ποιοτικά στάνταρ στο survival horror genre. Εάν λοιπόν θέλετε και εσείς να πάρετε μια γεύση από τον πνευματικό διάδοχο του εμβληματικού Dead Space, δεν έχετε παρά να τσεκάρετε το σούπερ Price Promo που τρέχει η CD-Media από τις 23.01.23 μέχρι τις 05.02.23! Στη λίστα των καταστημάτων που ακολουθεί μπορείτε να  αγοράσετε το Callisto Protocol, με έκπτωση που αγγίζει το -35%! Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για μια προσφορά που δεν χάνεται με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ… Κάντε ένα check στη λίστα που ακολουθεί:

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles