18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    The Callisto Protocol: Βγαλμένο από την… κόλαση το νέο launch trailer

    Ο Δεκέμβριος πλησιάζει και πλέον ερχόμαστε ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο λανσάρισμα του νέου τίτλου της Striking Distance Studios “The Callisto Protocol”. Προκειμένου να αυξήσει τον ενθουσιασμό των fans, η εταιρεία ανάπτυξης έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο launch trailer για το παιχνίδι, που είναι βγαλμένο από την… κόλαση!

    Το Sci-fi horror game και sequel του Dead Space “The Callisto Protocol” είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου 2022 σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series και PC μέσω Steam.

    Δείτε στη συνέχεια το νέο trailer:

    Όπως έχει γίνει γνωστό, το παιχνίδι εκτυλίσσεται το 2320 σε μια φυλακή-αποικία, την Καλλιστώ, που είναι δορυφόρος του πλανήτη Δία. Πρωταγωνιστής είναι ο Jacob, που οι ικανότητες «GRP» που έχει, του επιτρέπουν να σπρώχνει και να τραβάει πράγματα. Ο σκοπός του παίκτη θα είναι να δραπετεύσει από την φυλακή υψίστης ασφάλειας “Black Iron” καθώς και να ανακαλύψει όλα τα σκοτεινά μυστικά της.

    Διαβάστε επίσης:

    Οχτώ χρόνια δεν είναι αρκετά! Νέα αναβολή για το Dead Island 2 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles