12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    «The Comeback Girl»: H Κάθριν Χαν θα υποδυθεί τη σούπερ σταρ της κωμωδίας Τζόαν Ρίβερς

    H Κάθριν Χαν θα υποδυθεί την Αμερικανίδα κωμικό, ηθοποιό και παραγωγό, Τζόαν Ρίβερς στη σειρά «The Comeback Girl» και θα είναι επίσης εκτελεστική παραγωγός.

    Η Τζόαν Ρίβερς ήταν πρωτοποριακή μορφή στον κόσμο της stand-up κωμωδίας κατά τη δεκαετία του 1960, όταν άρχισε να κατακτά την κωμική σκηνή της Νέας Υόρκης. Άρχισε επίσης τις εμβληματικές εμφανίσεις της στο «The Tonight Show» στα μέσα της δεκαετίας του ’60. Τελικά την οδήγησαν να γίνει τακτική προσκεκλημένη οικοδέσποινα της εκπομπής του Τζόνι Κάρσον τη δεκαετία του 1980. Οι δυο τους είχαν πικρή διαμάχη το 1986, όταν η Τζόαν Ρίβερς πήγε στο νέο τηλεοπτικό δίκτυο Fox, που μόλις είχε ιδρυθεί, για τη δική της εκπομπή, με τίτλο «The Late Show Starring Joan Rivers».

    Η σούπερ σταρ της κωμωδίας

    Με αυτόν τον τρόπο, η Ρίβερς έγινε η πρώτη γυναίκα που παρουσίασε νυχτερινό talk show- αλλά και ανταγωνίστρια του Κάρσον. Είχε μια ζωή όπως καμία άλλη. Σε ηλικία 54 ετών, ήταν μια σούπερ σταρ της κωμωδίας… και μετά όλα διαλύθηκαν, αναφέρεται στην περιγραφή της σειράς. Τον Αύγουστο του 1987, μερικούς μήνες μετά την πρόσληψη της ίδιας και του συζύγου της, τηλεοπτικού παραγωγού του «The Late Show» Έντγκαρ Ρόζεμπενργκ βίωσε τραγωδία. Ο σύζυγός της αυτοκτόνησε με υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

    Η σειρά είναι η συγκλονιστική ιστορία που αφηγείται το πώς η ηθοποιός και παρουσιάστρια από την προσωπική και επαγγελματική άβυσσο ξαναβρήκε τον εαυτό της, ξαναέχτισε την καριέρα της και έγινε παγκόσμιο είδωλο. Η Ρίβερς πέθανε σε ηλικία 81 ετών στις 4 Σεπτεμβρίου 2014, αρκετές ημέρες αφ’ ότου είχε σταματήσει να αναπνέει κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης ρουτίνας στον λαιμό.

    Διαβάστε επίσης: Το Δεκέμβριο του 2022 η νέα ταινία Super Mario (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles