18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Μια ματιά στη beta του The Elder Scrolls Online

    Όταν μετά από (κατά προτίμηση) πολλές δεκαετίες, περάσει η ζωή μπροστά από τα μάτια μου, ένα από τα highlights θα είναι η στιγμή που απέκτησα πρόσβαση στη beta έκδοση του The Elder Scrolls Online (TESO χάριν συντομίας), ευγενική προσφορά της IGE. Η αλήθεια είναι ότι είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά για ένα ακόμα franchise που θα αποτελούσε δικαιολογία για MMO. Τι ωραία που η Zenimax με διέψευσε.

    Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε… με το cast. Τζον Κλιζ, Μάικλ Γκάμπον, Μπιλ Νάι, Μάλκολμ Μακ Ντάουελ, Άλφρεντ Μολίνα, Πίτερ Στορμάρε, Κέιτ Μπέκινσεϊλ, Λίντα Κάρτερ, κ.ά.! Μιλάμε γέμισε το στούντιο ηχογράφησης με αστέρια του Χόλιγουντ! Ξεκαθαρίζω ότι αυτή η επένδυση δεν επηρέασε αρνητικά σε επίπεδο budget την ανάπτυξη του παιχνιδιού, όπως άλλωστε θα διαβάσεις και παρακάτω.

    teso-splash

    Η προετοιμασία για τη beta

    Πρώτο βήμα, μετά από το registration στο επίσημο site και το download του client για PC ή Mac, η δημιουργία του πρώτου χαρακτήρα μου, φυσικά. Ουσιαστικά όλες οι φυλές από τον κόσμο του Tamriel είναι διαθέσιμες, εκτός από τους ουδέτερους Imperials, και μάλιστα εδώ είναι χωρισμένες σε factions. Στην Ebonheart Pact ανήκουν οι Nords, Dark Elves και Argonians, στη Daggerfall Covenant οι Bretons, Redguards και Orcs, ενώ στην Aldmeri Dominion οι High Elves, Wood Elves και Khajiit. Οι classes περιλαμβάνουν τους Templars (πολεμιστές), Sorcerers (μάγους), Nightblades (rogues) και τους Dragon Knights, μία κλάση γενικών καθηκόντων.

    Για τύπους όπως εγώ, που χάνω την αίσθηση του χρόνου όταν δημιουργώ χαρακτήρα, το TESO προσφέρει πάρα πολλές επιλογέςσωματικές και εικαστικές, ώστε να σχεδιάσω ένα πραγματικά μοναδικό avatar. Επέλεξα να φτιάξω έναν Argonian Templar (όντας φίλος του poison resistance και του restoration), και έκανα μόνο με αυτόν ολόκληρο το ταξίδι στους beta servers, ένεκα της σχετικά περιορισμένης αντίστροφης μέτρησης μέχρι το κλείσιμο τους.

    Για το υπόλοιπο κείμενο, φωτογραφίες και βίντεο έλα στο gameslife.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles