24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    The Game Awards: Νέο trailer για την ταινία Super Mario Bros.

    Η ταινία Super Mario Bros. για αρκετό καιρό παρέμεινε… μυστήριο, αφού ήταν γνωστό απλώς ότι μεγάλα ονόματα του Hollywood, όπως ο Chris Pratt, θα δώσουν φωνή στους κεντρικούς χαρακτήρες. Από την προηγούμενη εβδομάδα όμως έχουμε αρχίσει να διαμορφώνουμε μια εικόνα, αφού κυκλοφόρησε ένα νέο trailer. Περισσότερα αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια των χτεσινών “The Game Awards”, καθώς παρουσιάστηκε ακόμη ένα video.

    Στο προηγούμενο trailer, η Anya Taylor-Joy έκανε την πρώτη της εμφάνιση ως Princess Peach. Αυτή τη φορά, το κοινό πήρε μια σύντομη γεύση από το Mario, καθώς περιπλανάται στο Mushroom Kingdom, προτού φτάσει στο κάστρο. Ακόμα, βέβαια, η Nintendo και η Illumination δεν επιτρέπουν να ακούσουμε περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα τον Pratt να μιλά, προκειμένου να διατηρηθεί ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία των fans.

    Παρά το σκεπτικισμό που επικρατεί γύρω από την ερμηνεία του Chris Pratt ως Mario, τα visuals της ταινίας δείχνουν φανταστικά. Η ταινία Super Mario Bros. αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 7 Απριλίου 2023.

    Δείτε στη συνέχεια το νέο trailer που παρουσιάστηκε στα Game Awards 2022

    Διαβάστε επίσης:

    YouTube: Το “φράγμα” του δισεκατομμυρίου έσπασε το Californication των Red Hot Chili Peppers (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles