19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    The IFA 2016 Report Day 1. Τι είδαμε την πρώτη μέρα της έκθεσης!

    Επιτέλους η έκθεση άνοιξε! Μπορεί τις δύο προηγούμενες ημέρες να γυρίσαμε όλο το Βερολίνο, καθώς οι press conferences και τα events ήταν σε διαφορετικά σημεία της πόλης, από σήμερα ωστόσο στήσαμε αντίσκοινο (εντάξει στο περίπου!) στο χώρο που διεξάγεται η IFA 2016 στο ExpoCenter της γερμανικής πόλης και δε σκοπεύουμε να φύγουμε για αρκετές ημέρες.

    DSC03002

    Πρώτη μέρα λοιπόν που η IFA ήταν ανοικτή και για το κοινό και όλα τα περίπτερα ήταν έτοιμα και στημένα για ένα ατελείωτο “οφθαλμόλουτρο” σε νέα προϊόντα και τεχνολογίες.

    Το πρωϊνό μας είχε αρκετές ανακοινώσεις από την Alcatel από την οποία ξεχωρίσαμε ένα… headset εικονικής πραγματικότητας.

    Alcatel-2

    Ακολούθησε booth tour στα προϊόντα της LG και όλες τις νέες κυκλοφορίες που έχει να μας προτείνει. Εντάξει η αλήθεια είναι ότι ξεχωρίσαμε (κι εσείς αν κρίνουμε από τα hits του άρθρου) το έξυπνο ψυγείο με τα Windows 10, αλλά είδαμε πολλά περισσότερα για τα οποία έχουμε να σας γράψουμε και προσεχώς.

    Windows-10-Psygeio-6

    Έπειτα κάναμε ένα αναλυτικό booth tour στα storage προϊόντα της Toshiba που πραγματικά μας εντυπωσίασαν. Πιο πολύ απ’ όλα όμως αυτή η smart λύση για back up αλλά και φόρτιση του smartphone σας. Εξαιρετικά ενδιαφέρον προϊόν πραγματικά…

    toshiba1

    Αργότερα, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τη σειρά Nova που μας εντυπωσίασε ρίξαμε τις πρώτες μας ματιές στις άλλες νέες ανακοινώσεις της Huawei, το MediaPad M3 tablet, τα νέα χρώματα του P9 (μπλε και βαθύ κόκκινο) αλλά και το Honor 8 που βλέπουμε για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

    DSC03371

    Ακολούθησαν άπειρα χιλιόμετρα στην έκθεση, όπου σιγά-σιγά ξεκινάμε να βλέπουμε και διαφορετικού τύπου “gadgets” από αυτά που σας έχουμε συνηθίσει. Όπως ο έξυπνος φούρνος της Candy ή το έξυπνο πλυντήριο της Hoover.

    candy-oven

    Δεν σας αποκαλύπτουμε περισσότερα για κάποια άλλα ραντεβού που είχαμε και θέματα που ετοιμάσαμε, καθώς θα τα δείτε τις επόμενες ημέρες δημοσιευμένα στο digitallife.gr.

    Κι επειδή σας έχουμε συνηθίσει να δημοσιεύουμε το δείπνο της κάθε μέρας, σήμερα ήταν κάτι απλό, αλλά… ας φύγει η φωτό. Burger King, αφιερωμένο σε όσους θέλουν απεγνωσμένα να τα δουν και στη χώρα μας.

    PicsArt_09-03-12.05.16

    Αυτά από τις σημερινές μας βόλτες. Αύριο περισσότερες…

    Μείνετε συντονισμένοι στο ειδικό category IFA 2016 που έχουμε δημιουργήσει, για όλα τα νέα της IFA 2016 έως και το κλείσιμο της έκθεσης

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles