18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    The Last of Us: Νέες πληροφορίες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

    Η προώθηση της επερχόμενης σειράς του HBO “The Last Of Us” έχει κλιμακωθεί τις τελευταίες εβδομάδες, αφού η πρεμιέρα του Ιανουαρίου πλησιάζει. Νέες πληροφορίες έρχονται τώρα στο φως για το πρώτο επεισόδιο, που έχουν φυσικά ως στόχο να αυξήσουν την αγωνία των fans και να κλιμακώσουν τον ενθουσιασμό. Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο video game και παρουσιάζει τον Pedro Pascal και τη Bella Ramsey ως Joel Miller και Ellie Williams, που ταξιδεύουν έχοντας μια σημαντική αποστολή.

    Κι ενώ η πλοκή βασίζεται στο επικό Playstation game, το πρώτο trailer αποκαλύπτει ότι σε κάποιες περιπτώσεις η ιστορία επεκτείνεται και θα υπάρξουν νέα στοιχεία. Το πρώτο επεισόδιο θα έχει διάρκεια 1 ώρα και 25 λεπτά. Το The Last Of Us θα κάνει πρεμιέρα στο HBO την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2023. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι στη σειρά οι βίαιες σκηνές θα είναι περιορισμένες. Σύμφωνα με τον Neil Druckmann, πρόεδρο της Naughty Dog: “Χρειαζόμαστε συγκεκριμένο ποσοστό δράσης ή βίας, που θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε για τους μηχανισμούς προκειμένου να μπορέσετε να δεθείτε με τον Joel και να μπείτε στον ρυθμό. Τότε θα αισθανθείτε πραγματικά ότι έχετε δεθεί με αυτό το τηλεοπτικό avatar και ότι βλέπετε τον κόσμο μέσα από τα μάτια του”.

    Διαβάστε επίσης:

    King: Τέλος εποχής για το Crash Bandicoot: On the Run (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles