19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    The Last of Us: Ολοκλήρωσε τα γυρίσματα ο Druckmann

    O Neil Druckmann της Naughty Dog ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για τη σειρά του HBO, “The Last of Us”. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί πότε το show θα βγει στον αέρα, όμως είναι γνωστό ότι αρκετά επεισόδια έχουν ολοκληρωθεί. Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στο Twitter:

    Η πρώτη σεζόν της σειράς The Last of Us θα αποτελείται από δέκα επεισόδια. Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε ότι το καστ περιλαμβάνει τον Pedro Pascal στο ρόλο του Joel, τη Bella Ramsey στο ρόλο της Ellie, την Gabriel Luna, την Anna Torv κ.α. Η σειρά έχει αναπτυχθεί από τους Craig Mazin και Neil Druckmann. Τα γυρίσματα του “The Last of Us” ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούλιου. Έγινε σαφές ότι το post-apocalyptic σκηνικό, για να αποδοθεί, απαιτεί πολλά ειδικά εφέ πριν βγει στον “αέρα”. Αυτό δυστυχώς σημαίνει ότι τα επεισόδια δε θα προβληθούν πριν από το 2022.

    Διαβάστε επίσης:

    Διαθέσιμη και στην Ευρώπη η κιθάρα της Ellie από το Last of Us 2

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles