13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    The Queen’s Gambit: Όλα τα ρεκόρ που έσπασε η εκρηκτική σειρά του Netflix

    H ιστορία της Beth, της νεαρής ορφανής που έγινε παγκόσμιο αστέρι στο Σκάκι, σπάει τα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο. Η δημοφιλής – πλέον – σειρά, The Queen’s Gambit, έγινε no.1 στην προτίμηση εκατομμυρίων θεατών του Netflix, από τις πρώτες και όλας μέρες κυκλοφορίας του. Τα σκηνικά, τα κουστούμια, το σασπένς, το έξυπνο σενάριο και φυσικά η ερμηνεία της Anya-Taylor Joy, έκαναν την σειρά ένα από τα highlights του 2020.

    Έτσι, το Netflix, σε μια ανακοίνωση από αυτές που δεν συνηθίζει, αποκάλυψε ότι η σειρά «Το Γκαμπί της Βασίλισσας» έχει καταρρίψει όλα τα ρεκόρ θέασης. Με ανάρτησή στον επίσημο λογαριασμό του Twitter, η πλατφόρμα αναφέρει είπε ότι η σειρά είναι η πιο δημοφιλής από καταβολής του.

    The Queen’s Gambit: Όλα τα ρεκόρ 

    «Αριθμός-ρεκόρ, 62 εκατομμυρίων νοικοκυριών επέλεξαν να παρακολουθήσει τη σειρά “Το Γκαμπί της Βασίλισσας” στις πρώτες 28 ημέρες, καθιστώντας την έτσι την πιο δημοφιλή σειρά του Netflix ως σήμερα», γράφει η ανάρτηση στο Twitter.

    Με το ίδιο tweet, το Netflix σημειώνει κάποια εντυπωσιακά στοιχεία για τη σειρά, αλλά και το βιβλίο επάνω στο οποίο βασίστηκε. Η σειρά έγινε αστραπιαία επιτυχία σε 92 χώρες, όπου μπήκε στο Top 10 των δημοφιλέστερων προγραμμάτων του Netflix.

    Σε 63 χώρες, η σειρά «Το Γκαμί της Βασίλισσας» βρέθηκε στην πρώτη θέση των δέκα δημοφιλέστερων προγραμμάτων του Netflix για τουλάχιστον μια εβδομάδα από τις τελευταίες 28 ημέρες.

    Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα που κυκλοφόρησε πριν από 37 χρόνια. Η προβολή της στο Netflix εκτίναξε τις πωλήσεις του βιβλίου, το οποίο μπήκε στη λίστα των Best Seller της Νέας Υόρκης.

    Τέλος, σύμφωνα με το Netflix, από τη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της η σειρά στην πλατφόρμα, η αναζήτηση «πώς να παίξεις σκάκι» εκτινάχθηκε στο διαδίκτυο, με τις σχετικές αναζητήσεις να φτάνουν στο ψηλότερο σημείο των τελευταίων εννέα ετών.

    The Queen's Gambit

    Δείτε ακόμη: Δεκέμβριος στο Netflix; Ποιες ταινίες, σειρές και ντοκυμαντέρ θα «λιώσουμε»;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles