15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    The School for Good and Evil: Charlize Theron και Kerry Washington “μαγεύουν” στο 1ο trailer

    Στο πλαίσιο του Geeked Week event, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα trailer για την επερχόμενη ταινία φαντασίας The School for Good and Evil, που βασίζεται στα βιβλία του Soman Chainani και θα μεταφέρει στην οθόνη ο Paul Feig.

    Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, όμως η ταινία αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του Netflix, η Σόφι και η Άγκαθα ξεκινούν να φοιτούν σε ένα σχολείο μαγείας, όπου νεαροί ήρωες και κακοί εκπαιδεύονται να προστατεύουν την ισορροπία μεταξύ καλού και κακού. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Charlize Theron, Kerry Washington, Sophia Anne Caruso και Sofia Wylie.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Είναι επίσημο! Έρχεται το sequel του Joker με το Joaquin Phoenix

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles