20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το φαινόμενο των selfies [Infographic]

    papa_Francesco-680x453

    Selfie. Το είχε αναλύσει πέρυσι  η Νίκη Λυμπέρη σε σχετικό άρθρο, το έκανε η Ellen DeGeneres στα φετινά Oscars και κέρδισε το “βραβείο” της most retweeted φωτογραφίας στην ιστορία του Twitter, αλλά και ο Πάπας και η Πρώτη Κυρία, Michelle Obama. Εκατομμύρια selfies αναρτούνται στα social media καθημερινά και αποτελούν το 1/3 των φωτογραφιών που δημοσιεύονται στους προσωπικούς λογαριασμούς των χρηστών των Social Media.

    Η εταιρεία Techinfographics.com δημιούργησε ένα infographic με στατιστικά και πληροφορίες για τα selfies που σίγουρα  αγνοούσες.

    Το infographic αποκαλύπτει πως τα σκήπτρα του εν λόγω… σπορ καλά κρατούν οι celebrities που δε χάνουν την ευκαιρία να μας ενημερώσουν για το τι κάνουν ανά πάσα ώρα και στιγμή αναρτώντας selfies της καθημερινότητά τους. Οι γυναίκες είναι αυτές που αυτοφωτογραφίζονται (52%) περισσότερο ενώ τα social media που επιλέγονται είναι, όπως σωστά μάντεψες, το Facebook (48%) και το Instagram (8%), μεταξύ άλλων, ενώ οι χώρες που πρωτοστατούν είναι η Αυστραλία, ακολουθούμενη από την Αμερική και τον Καναδά.

    Δες μερικές ακόμη ενδιαφέρουσες πληροφορίες στο Infographic που ακολουθεί.salfie-infographic-selfiegraphic

    Εσύ, αλήθεια, ανεβάζεις selfies στους Social Media λογαριασμούς σου;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles