20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    The Three Musketeers: Ξιφομαχίες σε Blu-ray φόντο

    Ακόμα μία διασκευή του μυθιστορήματος του Αλέξανδρου Δουμά, με τον Paul W.S. Anderson (Resident Evil, Alien vs. Predator, Death Race) να βάζει σε ρυθμούς MTV την γνωστή τριάδα που από… άεργοι μπεκρήδες που διαλύουν όποτε έχουν κέφια την φρουρά του Καρδινάλιου Ρισελιέ, θα σώσουν την Γαλλία από τους εχθρούς και συνομώτες. Στην πορεία θα εμφανιστεί και ο Ντ’Αρτανιάν (υπερβολικά και εκνευριστικά clean cut o Logan Lerman) για να εντυπωσιαστούν οι πιτσιρίκες. Η Μιλαίδη (Milla Jovovich) κινείται ανάμεσα σε όλα, παίζοντας διπλά και τριπλά παιχνίδια.
    Κατ’ αρχάς πρέπει να ομολογήσουμε πως τα σκηνικά και ειδικά τα κοστούμια είναι απίθανα, με τα πολύχρωμα συνολάκια του νεαρού και αφελή Βασιλιά, να αποτελούν highlights. Και από την άλλη πως οι σωματοφύλακες (Matthew Mcfadyen, Ray Stevenson, Luke Evans) γίνονται «δικαίως» (…) action πιόνια στην fast and funny παραγωγή, με τα ειδικά εφέ να τραβάνε αναμενόμενα την υπερβολή σαν λάστιχο, όπως στην σκηνή που η Milla Jovovich ξεγλυστράει από σφαίρες, μπάλες με καρφιά κλπ. με άψογο Matrix-Mission Impossible στυλ. Errol who; Στην εμφάνιση των… αρματωμένων καραβιών-Zeppelin που ξερνάνε και φλογοβόλα, ψελίζεις συγχρόνως «ουάου» και «wtf?», ενώ οι απαραίτητες ξιφομαχίες, βοηθούν στο να κυλήσει κι άλλο αβίαστα αυτή η fun ταινία, που αν μη τι άλλο το τιμάει το ποπ κορν της.

    Extras (Blu-ray): Σχολιασμός, κομμένες σκηνές, τα γυρίσματα στην Γερμανία, η ερμηνεία του Orlando Bloom στο ρόλο του Δούκα του Μπάκινγκχαμ, αναφορά στην κατασκευή των αεροπλάνοκαραβιών κλπ…

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles