23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Cowabunga! Τα Χελωνονιντζάκια έτοιμα για δράση στο game TMNT: Mutants in Manhattan (+trailer)!

    Δεν υπάρχει παιδί που να μεγάλωσε στα 80s και στα 90s και να μην είχε αγαπήσει τα Χελωνονιντζάκια, τους μεταλλαγμένους χελωνόμορφους ήρωες που πλέον μπορούν να θεωρηθούν κομμάτι της ευρύτερης geek κουλτούρας. Πρωταγωνιστώντας σε comics, κινηματογραφικές ταινίες, cartoon σειρές, παιχνίδια και φυσικά video games, ο Leonardo, o Raphael, ο Donatello και ο Michelangelo εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να συγκαταλέγονται ανάμεσα στους πιο αγαπημένους ήρωες που έχουν εμφανιστεί πότε (σε αυτό άλλωστε βοηθάει και η πρόσφατη αναβίωση της θρυλικής σειράς από το Nickelodeon)! Για αυτό λοιπόν και ένα νέο Teenage Mutant Ninja Turtles game δεν γίνεται να μην τραβήξει τη προσοχή μας…

    Mutants in Manhattan 3

    Στο τιμόνι της ανάπτυξης βρίσκεται η Platinum Games, η οποία ακολουθώντας το πετυχημένο μοντέλο του Transformers: Devastation, αυτή τη στιγμή έχει επικεντρωθεί στο Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan, το οποίο και αυτό με τη σειρά του θα συνδυάζει το feeling των 80s με την καταιγιστική δράση που βρίσκουμε σε όλα τα σύγχρονα fighting games. Στο νέο trailer που ανέβηκε πρόσφατα από την Platinum και την Activision, μας δίνεται η ευκαιρία να σχηματίσουμε μία καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τον κόσμο και το gameplay του Mutants in Manhattan, όπου όπως θα διαπιστώσετε και εσείς διακρίνεται για την γρήγορη ροή της δράσης, τα εκπληκτικά cell-shaded γραφικά και το co-op based gameplay. Μάλιστα, στο trailer οι λάτρεις της δημοφιλούς σειράς μπορούν εκτός από τον Master Splinter και τα 4 Χελωνονιντζάκια (Leonardo, Donatello, Raphael και Michelangelo) να δουν εν δράσει και ορισμένους από τους πιο iconic κακούς του πρώτου cartoon, όπως είναι ο Bebop, ο Rocksteady και φυσικά ο Shredder. Το TMNT: Mutants in Manhattan κυκλοφορεί στις 24 Μαΐου (για PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 και PC), και κάτι μας λέει ότι θα ξετρελάνει τους fans των arcade fighting games!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles