17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    The Witcher: 6 νέα μέλη προστίθενται στο cast της 3ης σεζόν

    Τα γυρίσματα για την 3η σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix The Witcher έχουν ήδη ξεκινήσει στη Σαχάρα και, όπως όλα δείχνουν, η οικογένεια συνεχίζει να επεκτείνεται.

    Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, 6 νέα μέλη θα δούμε στη νέα σεζόν του show. Πρόκειται για τους ηθοποιούς Ryan Hayes, Michalina Olszanska, Kate Winter, Martyn Ellis, Harvey Quinn και Poppy Almond, που θα παίξουν το δικό τους ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας.

    Στο τέλος του 2ου κύκλου, ο Geralt, η Ciri και η Yennefer ενώθηκαν και οι τηλεθεατές είδαν το δεσμό μεταξύ των ηρώων να γίνεται πιο ισχυρός. Παράλληλα, μια από τις τελευταίες σκηνές αποκάλυψε τον μεγάλο… κακό που θα μας απασχολήσει, που δεν είναι άλλος από το Wild Hunt. Παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον να δούμε τη νέα δυναμική που θα αναπτυχθεί μεταξύ των μελών και τις νέες προσθήκες. Γνωρίζουμε ότι ο Hayes θα υποδυθεί ένα μάγο, τον Artaud Terranova, που στα βιβλία θέλει να αιχμαλωτίσει τη Ciri. Ο Βρετανός ηθοποιός έχει παίξει στα Chance (2022), Carnival Row (2019) και Culture Shock (2012). Σε ρόλους μάγων θα δούμε και τους υπόλοιπους ηθοποιούς που μπήκαν πρόσφατα στην ομάδα του TheWitcher.

    Διαβάστε επίσης:

    Δυνατές κινηματογραφικές πρεμιέρες έρχονται στην COSMOTE TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles