20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    The Worst Idea of All Time: Δύο τύποι έβλεπαν το Grown Ups 2 κάθε εβδομάδα για έναν ολόκληρο χρόνο!

    Υπάρχουν και υπάρχουν ηλίθιες ιδέες, αλλά η συγκεκριμένη ξεπερνάει τα όρια. Οι Guy Montgomery και Tim Batt αποφάσισαν να δουν το Grown Ups 2, μία από τις χειρότερες ταινίες που έχουν φτιαχτεί ποτέ, μία φορά κάθε εβδομάδα για… 47 συνεχόμενες εβδομάδες. Αυτό το βασανιστήριο το σκέφτηκαν όταν θέλησαν να φτιάξουν ένα podcast με τον τρομερά πετυχημένο τίτλο The Worst Idea of All Time.

    Grown-Ups-2039

    Στην αρχή οι δύο Νεοζηλανδοί απλά πίστεψαν πως το να βλέπουν μία οποιαδήποτε ταινία κάθε εβδομάδα για ένα ολόκληρο χρόνο ήταν από μόνη της μία αστεία ιδέα. Φυσικά το concept πήρε μία εντελώς διαφορετική και γελοία τροπή όταν σκέφτηκαν να περιορίσουν τις επιλογές τους στην τραγική ταινία με τον Adam Sandler. Για να σας δώσουμε να καταλάβετε έχει βαθμολογία 7% στο Rotten Tomatoes και 19% στο Metacritic. Στην ταινία συμπρωταγωνιστεί ο Chris Rock που βαρέθηκε τόσο πολύ στα γυρίσματα που κάθισε και έγραψε το Top Five, το φιλμ του που τώρα κάνει θραύση στο box office.
    Και ναι, οι τύποι έκαναν πραγματικότητα την ιδέα, πέφτοντας φυσικά μετά από κάποιες εβδομάδες σε… νιρβάνα. Όπως είπαν δεν παρακολουθούσαν πλέον την ταινία, αλλά οτιδήποτε άλλο υπήρχε στο πλάνο και μπορούσε να τους αποσπάσει λίγο την προσοχή από την πλοκή (…).
    Πως αισθάνονται τώρα που τελείωσαν όλα; Όπως είπε ο Batt “θέλω να κάψω την ταινία”, κάτι που δεν χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμό.

    https://www.youtube.com/watch?v=YhOWtVElqfw

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles