21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    These go to eleven: Τι κρύβει το “μυστηριώδες” Android event που ετοιμάζει η Google για τις 16 Νοεμβρίου;

    Μία πρόσκληση που εστάλη στα γραφεία των μεγαλύτερων τεχνολογικών μέσων της Αμερικής φανερώνει την πρόθεση της Google να πραγματοποιήσει ένα νέο μεγάλο Android “special event” την προσεχή Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στο Los Angeles.

    Η πρόσκληση έχει στο πάνω μέρος της το motto “These go to eleven”, το οποίο παραπέμπει στο mockumentary/rockumentary “This is a Spinal Tap”. Στη σχετική σκηνή, ο ηθοποιός που παίζει τον Nigel Tufnel, κιθαρίστα του parody heavy metal band “Spinal Tap”, σημειώνει πως οι ενισχυτές της κιθάρας του έχουν έναν ιδιαίτερο έλεγχο με επιλογή ρύθμισης έως το 11, σε αντίθεση με τους standard ενισχυτές οι οποίοι έχουν ρυθμίσεις από το 0 έως το 10. Πρόκειται, λοιπόν, για μία φράση που, από τότε, χρησιμοποιείται, εννοώντας πως κάτι έχει ξεπεράσει τις “ικανότητές” του…

    Η πρόσκληση έχει σταλεί, μάλιστα, από τον ίδιο τον Nigel Tufnel, ο οποίος εργάζεται πλέον στη Google

    Οι πληροφορίες λένε πως ίσως στο event η Google να ανακοινώσει επίσημα τη μουσική της υπηρεσία, Google Music, που είναι ήδη διαθέσιμη σε beta μορφή, αν και φήμες θέλουν να μην έχουν ολοκληρωθεί οι συμφωνίες της με το σύνολο των μεγάλων δισκογραφικών εταιρειών.

    Δεδομένης της αναφοράς στο Android πάντως στην πρόσκληση, κάποιοι σημειώνουν ότι ίσως ήρθε η ώρα και για τα επίσημα “εγκαίνια” του “Project Tungsten” που είχαμε γνωρίσει το Μάιο στο πλαίσιο του Google I/O.

    Μην αποκλείετε λοιπόν σύντομα το Android σας να μπορεί να κάνει το σπίτι σας πιο “έξυπνο” και να μπορείτε π.χ. να ελέγχετε ακόμη και τα ηχεία σας από το smartphone σας.

    Αναμονή έως την Τετάρτη το βράδυ για να μάθουμε περισσότερα, να σημειώσουμε, πάντως, ότι το event θα μεταδοθεί και σε live streaming από το YouTube.com/Android.

    Πηγές: Techcrunch, Engadget

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles