20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Θεσσαλονικιά κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Jason Statham και γίνεται viral

    Είναι γεγονός πως στη χώρα μας δε βλέπουμε κάθε μέρα διεθνούς φήμης stars. Η Θεσσαλονίκη όμως αποτελεί μια πόλη που αλλάζει τις ισορροπίες, αφού εξελίσσεται σταδιακά σε προορισμός που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Ο Antonio Banderas πριν λίγο καιρό βρέθηκε στην πόλη. Αυτή την περίοδο το cast της νέας ταινίας των Αναλώσιμων πραγματοποιεί τα γυρίσματα για το 4 μέρος του συγκεκριμένου franchise.

    Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media

    Στην ταινία, ως γνωστόν, πρωταγωνιστεί και ο Βρετανός ηθοποιός Jason Statham, ο οποίος βρέθηκε στην πόλη, ανάβοντας «φωτιές» στο γυναικείο πληθυσμό της Θεσσαλονίκης. Ο 54χρονος Statham και το καμάκι που δέχτηκε από μια Θεσσαλονικιά αποτέλεσαν αντικείμενο γέλιου και συζήτησης. Το βίντεο που κυκλοφόρησε, απαθανατίζει μια μεγάλη θαυμάστρια του διάσημου ηθοποιού να του κάνει ερωτική εξομολόγηση και να γίνεται viral σε όλα τα social media.

    @katerinatiri##jasonstatham ##foryou ##foryoupage ##fy♬ πρωτότυπος ήχος – katerinatiri

    Διαβάστε επίσης:

    Αλλαγές προσεχώς στο timeline του Instagram

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles