24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτό είναι το BlackBerry Q10, ένα μοντέρνο QWERTY smartphone

    Μπορεί η RIM εεεεε συγγνώμη, η BlackBerry να ξαναγεννιέται την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, αλλά φαίνεται πως δεν ξεχνάει τον τρόπο που έγραψε ιστορία και αυτό είναι τα QWERTY τηλέφωνα. Έτσι, παρουσίασε το BlackBerry Q10, o ίδιος ο Thor Heins, CEO της εταιρείας, ένα smartphone με πληκτρολόγιο που λειτουργεί ως «μεσάζοντας» στα κλασσικά BlackBerry και τις νέες δυνατότητες, εφαρμογές και περιεχόμενο που προσφέρει το λειτουργικό BlackBerry 10.

    To Q10 διαθέτει μία οθόνη ανάλυσης 720×720, αρκετά μεγάλη για ένα smartphone που διαθέτει και πληκτρολόγιο, εφόσον είναι στις 3,1 ίντσες με την πυκνότητα των Pixels ανά ίντσα, να φτάνει τον ικανοποιητικότατο αριθμό των 330. O επεξεργαστής του είναι διπύρηνος Krait της Qualcomm, χρονισμένος στα 1,5GHz.

    Γυαλί, ανοξείδωτο ατσάλι και μία επεξεργασμένη γυάλινη επιφάνεια στην πίσω πλευρά συνδυάζονται για ένα κομψότατο smartphone. Δεν γνωρίζουμε ακόμα τα πλήρη specs της συσκευής. Γνωρίζουμε όμως πως θα είναι διαθέσιμο στα 110 δίκτυα με τα οποία συνεργάζεται η BlackBerry για τις νέες BlackBerry 10 συσκευές της, στα τέλη Απριλίου, γνωρίζουμε πως μέσα σε αυτά τα δίκτυα βρίσκονται και Ελληνικές εταιρείες και τέλος γνωρίζουμε πως θα κυκλοφορήσει σε λευκό και μαύρο.

    πηγή: CrackBerry

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles