21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Θρήνος στο Hollywood – Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός της Marvel Ray Stevenson

    Ο Βρετανός ηθοποιός Ray Stevenson, γνωστός για τους ρόλους του στα Thor, “Βασιλιάς Αρθούρος” και “Punisher: Ahsoka”, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 58 ετών.

    Ο Stevenson απεβίωσε 4 μέρες πριν τα γενέθλιά του και, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές, νοσηλευόταν στην Ιταλία, όπου και βρέθηκε για τα γυρίσματα της ταινίας Cassino on Ischia του Frank Ciota.

    Ο ηθοποιός έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα τη σειρά Rome του HBO, στην οποία υποδύθηκε το στρατιώτη Titus Pullo. Αργότερα εμφανίστηκε στο Punisher: War Zone (2008) ως ο αντιήρωας της Marvel Frank Castle και επέστρεψε στη Marvel το 2011 και το 2017 για το Thor. Πρωταγωνιστούσε επίσης και την επερχόμενη σειρά της Disney Plus, Ahsoka η οποία εντάσσεται στο σύμπαν του Star Wars.

    Εμφανίστηκε ακόμη σε πολλά franchise, όπως το G.I. Joe: Retaliation (2013) ως ο κλασικός χαρακτήρας παιχνιδιών Firefly και στο Divergent. Επίσης, έπαιξε τον Scott Buxton, τον βάναυσο και ρατσιστή κυβερνήτη στο RRR (2022), μια ταινία δράσης που έκανε αίσθηση στο Netflix και αποτέλεσε μια από τις ταινίες με τις υψηλότερες εισπράξεις στην Ινδία.

    Η παραγωγή είχε μόλις πρόσφατα ξεκινήσει για το Cassino on Ischia, στο οποίο ο Stevenson έπαιζε έναν αστέρα ταινιών δράσης που επιδιώκει να αναζωογονήσει την καριέρα του πηγαίνοντας στην Ιταλία για να κάνει μια σκληρή ταινία, χωρίς όμως να υπολογίσει το οικογενειακό δράμα. Επίσης, πρόσφατα επιλέχθηκε για να αντικαταστήσει τον Kevin Spacey στην ταινία 1242: Gateway to the West.

    Διαβάστε επίσης:

    Άρχισαν τα όργανα στις ΗΠΑ! Απαγορεύεται το TikTok στη Μοντάνα

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles