20.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Τι κάνει ο τρελός; Έλιωσε στους 1.100 βαθμούς ένα S24 Ultra για να τσεκάρει την αντοχή του!

    Πόσο ανθεκτικό είναι πραγματικά το νέο Samsung Galaxy S24 Ultra; Αυτό είναι ένα ερώτημα που αξίζει να απαντηθεί, καθώς αποτελεί την κορυφαία και πιο ακριβή έκδοση της σειράς S που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή (μπορείτε να διαβάσετε την άποψη μας εδώ στο review του). Όπως ήδη γνωρίζουμε, το Ultra είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο, ένα υλικό που απέχει από τα προηγούμενα μοντέλα που χρησιμοποιούσαν αλουμίνιο, αλλά και από τα μικρότερα αδελφάκια του (core και Plus) που προτίμησαν το αλουμίνιο. Ο γνωστός youtuber, JerryRigEverything (Zack Nelson), δοκίμασε το S24 Ultra σε ένα από τα πιο απαιτητικά και βάναυσα τεστ που έχουν γίνει ποτέ. Μετά από τον αποκλεισμό κάθε εξαρτήματος της συσκευής, σε συνεργασία με την εταιρεία Moxtek, η ναυαρχίδα της Samsung “βούτηξε” σε ένα χυτήριο με θερμοκρασία που ξεπερνούσε τους 1.100 βαθμούς Κελσίου. Το τεστ φυσικά δεν είχε άλλο στόχο από το να διαπιστωθεί η σύνθεση και η αντοχή των υλικών.

    Τα ευρήματα της δοκιμής αποδείχθηκαν πολύ σημαντικά, καθώς όπως αποδείχθηκε το S24 Ultra δεν αποτελείται αποκλειστικά από τιτάνιο, αλλά περιέχει ορισμένα τμήματα του υλικού που ουσιαστικά λειτουργούν με έναν μάλλον υποστηρικτικό τρόπο στην υπόλοιπη κατασκευή, η οποία αποτελείται κυρίως από αλουμίνιο και πλαστικό. Παρόλα αυτά, αξιοσημείωτο ήταν ότι η ναυαρχίδα της Samsung Κατόρθωσε να διατηρήσει την ανθεκτικότητά της, πετυχαίνοντας τις δοκιμές αντοχής με επιτυχία. Αξίζει να σημειωθεί  σημειωθεί ότι η ποιότητα του τιτανίου στο S24 Ultra ανήκει στην κατηγορία 2, ενώ το iPhone 15 Pro Max (το αντίστοιχο κορυφαίο μοντέλο της Apple) περιλαμβάνει τιτάνιο κατηγορίας 5, που προέρχεται από αγνό τιτάνιο. Δείτε τον τρέλο τι κάνει στο video που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles