19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τι συμβαίνει με την Jawbone;

    Σύμφωνα με reports που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες ευρέως στο Διαδίκτυο σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει η Jawbone, γνωστή κατασκευάστρια μεταξύ άλλων για τα Bluetooth speakers αλλά και τα fitness trackers της.

    jawbone

    Το site Techinsider σημειώνει ότι η Jawbone σταματά την παραγωγή του γνωστού Up fitness tracker, με κάποιες φήμες μάλιστα να σημειώνουν ότι έχει πουλήσει το απόθεμά της με έκπτωση σε μεταπωλητή.

    Εκπρόσωπος της εταιρείας με τον οποίο επικοινώνησε το γνωστό αμερικανικό site Mashable σημειώνει ότι δε σχολιάζει το report, ωστόσο μπορεί να πει με σιγουριά ότι το τμήμα trackers της Jawbone δεν πωλείται.

    Σε άλλη αναφορά το Fortune αναφέρει ότι η Jawbone θέλει να πουλήσει και το τμήμα ηχείων της.

    H Jawbone έχει αντιμετωπίσει κάποιες δύσκολες στιγμές το τελευταίο διάστημα. Το Νοέμβριο απέλυσε το 15% του προσωπικού της παγκοσμίως και έκλεισε το γραφείο της Νέας Υόρκης. Με τον ανταγωνισμό αρκετά αυξημένο στις αγορές που δραστηριοποιείται σίγουρα τα πράγματα δεν είναι εύκολα, ελπίζουμε ωστόσο να καταφέρει να σταθεί όρθια και να συνεχίσει να παράγει ενδιαφέροντα προϊόντα και το επόμενο διάστημα…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles