16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τι συμβαίνει με το iPhone 5c; Φήμες ότι εργοστάσιο της Foxconn σταματά την παραγωγή του

    Την άποψή μας για το iPhone 5c και τα πρώτα του βήματα στην αγορά την έχουμε γράψει. Και η αλήθεια είναι πως η συσκευή ίσως, κατά κάποιους, να μην έχει σημειώσει την επιτυχία που ανέμενε η Apple για μία νέα “φρέσκια” (τουλάχιστον σχεδιαστικά) πρόταση που ετοίμασε για το κοινό – και η οποία, πιθανότατα, προαναγγέλλει την κυκλοφορία στο μέλλον πολλών διαφορετικών iPhone ανά περίοδο και όχι ενός μόνο μοντέλου.

    iphone-5c

    Τώρα, ένα δημοσίευμα έρχεται να προκαλέσει νέες συζητήσεις. Η αλήθεια είναι πως το ταϊβανέζικο Digitimes δεν είναι και από τις πιο “έγκυρες” πηγές στον πλανήτη, ωστόσο όταν διαβάζεις ότι η Foxconn, εταιρεία στην οποία συναρμολογούνται οι συσκευές της Apple στην Κίνα, σταματά την παραγωγή του iPhone 5c σε ένα από τα εργοστάσιά της (αφού πρώτα την είχε περιορίσει από 50.000 σε 8.000 την ημέρα), ενισχύοντας, παράλληλα, την παραγωγή του iPhone 5s, υποθέτεις ότι όπου υπάρχει τόσος καπνός υπάρχει και φωτιά.

    Η ζήτηση για το iPhone 5s φαίνεται, σε κάθε περίπτωση, να είναι μεγαλύτερη, παρόλο που η Apple δεν έχει ανακοινώσει επίσημα νούμερα πωλήσεων για τις δύο συσκευές ξεχωριστά.

    Και όπως λένε πολλοί, η διαφορά τιμής των δύο συσκευών που φτάνει μόλις τα 100 ευρώ, αλλά και το γεγονός ότι πρόκειται για μία πρόταση σχεδόν ίδια σε specs με το iPhone 5 με μόνη διαφορά στη σχεδίαση, έχει κάνει τους περισσότερους να μην προτιμούν το 5c έναντι του high-end μοντέλου της εταιρείας. Για να δούμε, τι θα γίνει και τους επόμενους μήνες…

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles