21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τι συμβολίζει τελικά το μενταγιόν στην teaser εικόνα του νέου Witcher;

    Προχτές μάθαμε τα ευχάριστα! Ένα νέο video game Witcher βρίσκεται στα «σκαριά». Αναπτύσσεται από τη CD Projekt Red αυτή την περίοδο και θα διαθέτει εξελιγμένα γραφικά Unreal Engine 5. Μέχρι εδώ, όλα καλά!

    Η CPDR ανακοίνωσε το νέο παιχνίδι με μια teaser φωτογραφία, που απεικονίζει ένα μυστηριώδες μενταγιόν από κάποιον Witcher που είναι θαμμένο στο χιόνι. Αποτελεί το μόνο στοιχείο που δίνεται μέχρι στιγμής, γι’ αυτό και οι φήμες έχουν αρχίσει ήδη να οργιάζουν σχετικά με το συμβολισμό του. Πριν όμως προσπαθήσουμε να βγάλουμε συμπεράσματα, ας θυμηθούμε τι γνωρίζαμε προτού δοθεί η εικόνα στη δημοσιότητα.

    -Ο Geralt δε θα είναι ο πρωταγωνιστής, μπορεί όμως να συμμετέχει

    -Η ανάπτυξη του παιχνιδιού θα πάρει χρόνια

    -Το πιθανότερο είναι να μην λέγεται «The Witcher 4», καθώς θα ανοίξει ένα τελείως νέο κεφάλαιο στην ιστορία.

    Θα δούμε τη Ciri στη θέση του Geralt;

    Αν έρθουμε τώρα στο teaser της εταιρείας. Μια προσεκτική ματιά στο μενταγιόν αποκαλύπτει ότι μοιάζει αρκετά με αυτό της Cat school, μίας από τις 7 σχολές που υπάρχουν στα βιβλία και τα παιχνίδια. Μπορεί να μην υπάρχουν πολλοί εκπρόσωποι που κυκλοφορούν στον κόσμο του Witcher από την εν λόγω σχολή, αλλά γνωρίζουμε πως μοιάζει το μενταγιόν τους. Αυτό που προβληματίζει όμως είναι το γεγονός ότι η εικόνα παρουσιάζει κάποιες διαφοροποιήσεις. Πρόκειται για rebranding της Cat School ή θα δούμε μια νέα σχολή να ξεπροβάλει στο μέλλον;

    Οι φήμες πάντως θέλουν τη Ciri να είναι η πρωταγωνίστρια της νέας περιπέτειας. Φυσικά αυτό είναι ένα πιθανό σενάριο, αφού οι fans εδώ και χρόνια ζητούν ένα παιχνίδι στο οποίο η Ciri θα κάνει…κουμάντο. Ίσως η φωτογραφία να απεικονίζει το μενταγιόν της.

    Αλλάζει κάτι η συμφωνία με την Epic Games;

    Παράλληλα, η συμφωνία της CDPR με την Epic Games έκανε πολλούς παίκτες να ανησυχούν πως η CD Projekt θα εγκαταλείψει το δικό της ψηφιακό κατάστημα GOG.com και το Steam, κυκλοφορώντας το νέο Witcher αποκλειστικά στο Epic Games Store. Όπως φαίνεται, δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας, αφού η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αποκλειστικότητα σε κάποιο κατάστημα θα είναι κανονική multiplatform κυκλοφορία.

    Διαβάστε επίσης:

    Τριχωτά χειριστήρια “Sonic the Hedgehog” παρουσίασε η Microsoft για το Xbox

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles