19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τι θα δούμε από σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες;

    Μεγάλη Πέμπτη σήμερα και είναι λογικό λιγοστές ταινίες να κάνουν πρεμιέρα στους κινηματογράφους. Μόλις 3 νέες ταινίες έρχονται στις αίθουσες, ωστόσο οι σινεφίλ θα έχουν αρκετές επιλογές αφού πολλές είναι οι ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας που θα συνεχίσουν να προβάλλονται. Απόψε κάνουν το ντεμπούτο τους οι εξής:

    Συγγραφέας Κατά Λάθος (“ A Little White Lie”)

    Κομεντί, αμερικάνικης παραγωγής του 2023, σε σκηνοθεσία Μάικλ Μάρεν, με τους Μάικλ Σάνον, Κέιτ Χάντσον, Ντον Τζόνσον, Ζακ Μπραφ, Λίστα Πέιτον, Γουέντι Μάλικ, Τζίμι Σίμπσον κα.

    Ο Σράιβερ είναι ένας πετυχημένος τεχνίτης, ο οποίος συγχέεται με έναν διάσημο αλλά απομονωμένο συγγραφέα και προσκαλείται σε ένα αγροτικό λογοτεχνικό φεστιβάλ. Ενώ δίνει το παρών, βρίσκεται παγιδευμένος στη δίνη λογοτεχνικών αξιώσεων, μιας ποινικής έρευνας, ενώ ερωτεύεται απελπιστικά μία καθηγήτρια που πιστεύει ότι είναι κάποιος άλλος.

    Μαγικός Αυλός (“The Magic Flute”)

    Μουσική περιπέτεια φαντασίας, γερμανικής παραγωγής του 2022, σε σκηνοθεσία Φλόριαν Ζιγκλ, με τους Τζακ Γουλφ, Νιβ ΜακΚόρμακ, Φ. Μάρεϊ Έιμπραχαμ, Αμίρ Γουίλσον, Ίβαν Ρίον κα.

    Ο επίδοξος 17χρονος Τιμ ονειρευόταν όλη του τη ζωή να πάει στο οικοτροφείο Mozart All Boys. Παρά τον ενθουσιασμό του που έγινε επιτέλους δεκτός, οι πρώτες μέρες του στη διάσημη σχολή δεν εξελίσσονται όπως αναμενόταν. Αντιμέτωπος με έναν εχθρικό διευθυντή, τις αγωνίες του πρώτου έρωτα και τη δυσκολία να βρει την αυθεντική του φωνή, ο Τιμ ανακαλύπτει ένα μυστικό πέρασμα: μια πύλη σε έναν παράλληλο κόσμο.

    Suzume

    Νεανική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων, ιαπωνικής παραγωγής του 2022, σε σκηνοθεσία Μακότο Σινκάι.

    Ο ουρανός γίνεται κόκκινος, το έδαφος τρέμει και η Ιαπωνία στέκει στο χείλος της καταστροφής. Όμως, η αποφασιστική έφηβη Σουζούμε αναλαμβάνει την αποστολή να σώσει τη χώρα της. Με την ικανότητα να βλέπει υπερφυσικές δυνάμεις, αόρατες στα μάτια των υπολοίπων, είναι στο χέρι της να κλείσει τις μυστηριώδεις πόρτες που εξαπολύουν το χάος παντού. Την περιμένει ένα επικίνδυνο ταξίδι καθώς φέρει το βάρος της χώρας στους ώμους της.

    The Lord of the Rings: The Two Towers Extended

    Ενώ ο άρχοντας Σόρον και ο μάγος Σάρουμαν ενώνουν τις σκοτεινές τους δυνάμεις ενάντια στην ανθρωπότητα, η Συντροφιά έχει χωριστεί σε τρεις ομάδες! Ο Φρόντο κι ο Σαμ περιπλανιώνται στους λόφους του Εμιν Μιούιλ… υπό το βλέμμα του μυστηριώδους Γκόλουμ… Ο Άραγκορν με τον Λέγκολας και τον νάνο Γκίμλι, διασχίζουν τη Μέση-Γη και συναντούν το πολιορκημένο βασίλειο του Ρόαν. Ο Γκάνταλφ… επιστρέφει ως Λευκός, γεμάτος ενέργεια και δύναμη! Τα Χόμπιτ Μέρι και Πίπιν, που ήταν αιχμάλωτα των Ουρούκ-Χάι, δραπετεύουν και βρίσκουν καταφύγιο στο δάσος του Φάνγκορν, όπου γνωρίζουν ένα σύμμαχο… διαφορετικό, το Δεντρογένη! Και τέλος… οι δύο Πύργοι, απειλητικοί και επικίνδυνοι: το καταφύγιο του Σάρουμαν στο Όρθανκ και το Οχυρό του Σόρον στη Μπαράντ- Ντουρ. Ο Σάρουμαν μάλιστα δεν είναι μόνος, αλλά με έναν πανίσχυρο στρατό από 10.000 εκπαιδευμένα Ουρούκ-Χάι… Και μία θεαματική μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό… ξεκινά!

     

    Διαβάστε επίσης: 

    Αποκαλύφθηκε η ώρα κυκλοφορίας του Diablo IV – Πότε θα παίξουν οι fans στην Ελλάδα;

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles