15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας «The Prince of Tides» ετοιμάζει η Apple TV

    Ο “Πρίγκιπας της Παλίρροιας” αποτέλεσε μια ταινία που έκανε αρκετή αίσθηση το 1991. Επρόκειτο για μια κινηματογραφική μεταφορά με πρωταγωνιστές τους Νικ Νόλτε και Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, που ήταν υποψήφια για αρκετά Όσκαρ και βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο του Πατ Κόνροϊ.

    Στην ταινία ο Τομ Γουίνγκο αφηγείται την παράξενη και τραγική ιστορία της οικογένειάς του και ερωτεύεται την ψυχίατρο της ταραγμένης αδερφής του, Σαβάνα, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας. Το βιβλίο ξεκινά όταν ο Τομ μαθαίνει ότι η Σαβάνα, έχει κάνει ξανά απόπειρα αυτοκτονίας και συμφωνεί να φύγει από το σπίτι του στη Νότια Καρολίνα για να τη φροντίσει στη Νέα Υόρκη.

    Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, η Apple TV+ σχεδιάζει τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας «The Prince of Tides». Ο Τέιτ Τέιλορ γράφει το σενάριο και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός, μαζί με τους Τζον Νόρις, Κρεγκ Άντερσον και Σάρον Χολ, σύμφωνα με το THR. Η σειρά που θα γυριστεί από τη Sony Pictures Television είναι στο αρχικό στάδιο ανάπτυξης και το σενάριο δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί.

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix: Στο τέλος του 2022 φθηνότερα πακέτα με διαφημίσεις (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles