21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τηλεοπτική μεταφορά του Mass Effect εξετάζει η Amazon

    Η original τριλογία Mass Effect από τη BioWare είναι γνωστό ότι έχει μια από τις καλύτερες ιστορίες που έχουμε δει ποτέ σε video game. Πολλοί gamers αγαπούν την πλοκή και τους χαρακτήρες του παιχνιδιού, όμως πως θα μπορούσε αλήθεια να μεταφερθεί η δράση σε μια ταινία ή μια τηλεοπτική σειρά; Τα καλά νέα είναι ότι μάλλον θα έχουμε τη δυνατότητα να το ανακαλύψουμε στο μέλλον!

    Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Deadline, η Amazon εξετάζει το ενδεχόμενο να αναπτύξει μια τηλεοπτική σειρά που θα βασίζεται στο Mass Effect franchise. Αναφέρεται επίσης ότι είναι αρκετά κοντά να κλείσει η συμφωνία για την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου project. Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε ιδιαίτερες πληροφορίες, αφού είναι μάλλον νωρίς για να ανακοινωθεί το οτιδήποτε. Αξίζει να αναφερθεί ότι το 2012 είχε κυκλοφορήσει και η animated ταινία Mass Effect: Paragon Lost, που η δράση της επικεντρωνόταν στη μάχη του James Vega και της ομάδας του, με τους εξωγήινους Collectors.

    Όπως ανέφερε η επικεφαλής των Amazon Studios, Jennifer Salke, “θα μας δείτε να συνεχίζουμε τις επενδύσεις μας σε κάθε είδος επιστημονικής φαντασίας. Έχουμε δημιουργήσει μια ειδική ομάδα για αυτόν τον σκοπό, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα”.

    Σημειώνεται ότι η εταιρεία έχει επενδύσει σε σειρές φαντασίας το τελευταίο διάστημα, όπως οι “The Boys”, “The Wheel of Time” και εργάζεται στην ανάπτυξη της τηλεοπτικής μεταφοράς του Lord of the Rings, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το Σεπτέμβριο του 2022.

    Διαβάστε επίσης:

    Ίντρις Έλμπα: Στις συζητήσεις για την επόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles