14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τηλεοπτική σειρά 8 επεισοδίων ετοιμάζει ο Quentin Tarantino

    Ο Quentin Tarantino δεν είναι ένας συνηθισμένος σκηνοθέτης, αφού δε γυρίζει απλώς ταινίες. Ταυτόχρονα, γράφει βιβλία, τσακώνεται με τους fans της Marvel ή τους συγγενείς νεκρών ατόμων που τοποθετεί στις ταινίες του και πλέον ασχολείται και με την TV, καθώς ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μια τηλεοπτική σειρά 8 επεισοδίων, που θα γίνει διαθέσιμη το 2023.

    Τα νέα έγιναν γνωστά από τον ίδιο τον Tarantino, στο πλαίσιο ενός event στη Νέα Υόρκη, όμως οι λεπτομέρειες δεν είναι γνωστές προς το παρόν. Ο εκκεντρικός σκηνοθέτης δεν ανέφερε τίποτα ούτε για την πλοκή ούτε για το δίκτυο που θα προβάλει τη σειρά. Θα είναι δράμα, ντοκιμαντέρ, κωμωδία; Κανείς δεν ξέρει.

    Για του λόγου το αληθές, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Tarantino ασχολείται με την τηλεόραση, αφού  ίδιος σκηνοθέτησε ένα επεισόδιο του E.R. το 1995 και δύο του CSI το 2005. Στο μεταξύ, έχει ξεκινήσει την προώθηση του βιβλίου του «Cinema Speculation», στο οποίο εξερευνά και να αναλύει εμβληματικές ταινίες από τη δεκαετία του ’70 και κυκλοφόρησε στις 25 Οκτωβρίου 2022 από τον HarperCollins. Στο βιβλίο παρουσιάζονται σημαντικές αμερικανικές ταινίες της δεκαετίας του 1970, τις οποίες ο Tarantino είδε για πρώτη φορά ως νεαρός σκηνοθέτης εκείνη την εποχή.

    Διαβάστε επίσης: Τηλεοπτική σειρά από το Spider-Man universe ανακοίνωσε η Sony (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles