23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Tim Cook: Η Apple δε θα κυκλοφορήσει ένα «υβρίδιο» MacBook και iPad

    Ο CEO της Apple, Tim Cook, στήριξε, πριν λίγες ημέρες, την άποψη ότι το iPad Pro θα μπορούσε άνετα να αποτελέσει μία συσκευή που θα “αντικαταστήσει notebooks ή desktops”. Η νέα πρόταση της Apple, που αποτελεί το πιο επαγγελματικό της tablet, διαθέτοντας δυνατότητα υποδοχής smart keyboard αλλά και υποστήριξη stylus (pencil), μπορεί να μοιάζει ως concept με τα προϊόντα της σειράς Surface της Microsoft, ωστόσο σύμφωνα με το “αφεντικό” της αμερικανικής εταιρείας δεν είναι στα σχέδια της να δημιουργήσει ένα προϊόνυβρίδιο” που να συνδυάζει iPad και Mac.

    macbook-ipad-the-verge

    Σημειώνοντας αυτά, ο Cook διευκρίνισε και ότι στις προηγούμενες δηλώσεις του όπου αναρωτιόταν: “Γιατί να αγοράσει κάποιος ένα PC;”, προφανώς αναφερόταν στα… Windows PCs και όχι στα προϊόντα της Apple.

    “Δε θεωρούμε ότι τα Mac και τα PC είναι το ίδιο” ανέφερε ο Cook, σημειώνοντας ότι “αυτό που προσπαθεί η Apple να κάνει είναι να αναγνωρίσει ότι οι χρήστες της χρησιμοποιούν και iOS και Mac συσκευές, ταυτόχρονα”… “Πιστεύουμε ότι οι καταναλωτές μας δεν ψάχνουν για ένα συνδυασμό Mac και iPad” συνέχισε σημειώνοντας: “Εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε το καλύτερο tablet στον κόσμο και το καλύτερο Mac στον κόσμο. Και συνδυάζοντας και τα δύο μαζί δε θα το πετύχουμε αυτό. Πρέπει να συμβιβαστούμε με πολλούς τρόπους…”

    Διαβάστε τη νέα συνέντευξη του Tim Cook στο independent.ie εδώ

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles