20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Tinder: Έρχεται συνδρομητικό πακέτο για πλούσιους με ειδικά προνόμια

    Η γνωστή εφαρμογή Tinder αποτελεί ίσως το «βασιλιά» του online dating. Πόσα όμως θα ήταν πρόθυμος να διαθέσει ένας χρήστης για ένα premium πακέτο του εν λόγω app; Η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από το Tinder, η Match Group, έκανε πρόσφατα γνωστό ότι εργάζεται πάνω σε μια συνδρομή, που θα κοστίζει 500 δολάρια το μήνα, η οποία προς το παρόν ονομάζεται “Tinder Vault”. Είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς ποια προνόμια θα συνοδεύουν αυτό το πακέτο, αφού τα χρήματα είναι πολλά και οι μέχρι στιγμής πληροφορίες λίγες. Αυτό που έχει γίνει σαφές είναι ότι θα απευθύνεται σε χρήστες με πολλά χρήματα, που δυσκολεύονται στις ερωτικές σχέσεις, υιοθετώντας μια λογική τύπου “pay-to-win”.

    Δεν είναι ακόμη σαφές πότε η εταιρεία θα λανσάρει αυτή τη δυνατότητα, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκαλέσει εκνευρισμό  στην υπόλοιπη βάση χρηστών που δεν προτίθεται να πληρώσει.  Η μητρική εταιρεία του Tinder Match Group βρίσκεται ήδη σε επισφαλή οικονομική θέση, έχοντας καταγράψει την πρώτη τριμηνιαία πτώση της στις αρχές του περασμένου έτους. Τώρα, η εταιρεία προσπαθεί να επαναλανσάρει ουσιαστικά τον εαυτό της ως ένα διαδικτυακό μέρος που δεν προορίζεται μόνο για εφήμερες καταστάσεις αλλά και για μακροχρόνιες σχέσεις. Το Tinder Vault, για παράδειγμα, έχει ως στόχο να δελεάσει χρήστες υψηλών βαλαντίων, οι οποίοι επιθυμούν να βρουν ερωτική σύντροφο έστω για ένα βράδυ και να τους δώσει μια ώθηση για να βρουν το μελλοντικό τους σύντροφο.

    Ενώ η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει ακριβώς ποιες θα είναι οι δυνατότητες του Vault, σχετικά screenshots που κυκλοφόρησαν, υποδηλώνουν ότι οι χρήστες που πληρώνουν αδρά θα μπορούσαν να απολαύσουν προνόμια, όπως ένα “special status” και η «προτεραιότητα» σε σχέση με τους υπόλοιπους χρήστες.

    Διαβάστε επίσης:

    FBI: “Λουκέτο” στο Genesis Market που πουλούσε κλεμμένους κωδικούς λογαριασμών

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles