20.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    To αδιάβροχο Honor Band 4 με AMOLED Full Color Display έρχεται στην Ευρώπη

    Στη διάρκεια του επίσημου ευρωπαϊκού λανσαρίσματος του Honor 8X στην Πράγα, η εταιρεία αναφέρθηκε και στο νέο της fitness band. Το Honor Band 4 είναι μία πρόταση με AMOLED Full Color Display 0,95 ιντσών, που είναι διαθέσιμη σε μαύρη, μπλε ή ροζ απόχρωση.

    Honor Band 4

    honor-band-4

    Έρχεται με minimal σχεδίαση με ένα μόνο touch home button στο κάτω μέρος της οθόνης για την πλοήγηση. Διαθέτει real-time αισθητήρα καρδιακών παλμών, πιστοποιημένο από το Center for Dynamic Biomarkers (DBIOM) του Harvard Medical School, ενώ μπορεί να παρακολουθήσει την ποιότητα του ύπνου σας, καθώς και πολλαπλές μορφές άσκησης, όπως τρέξιμο ή περπάτημα (σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο), ποδηλασία ή κολύμβηση.

    honor-band-3

    Είναι αδιάβροχο έως τα 50 μέτρα, έχοντας, όπως σημειώνει η Honor, “προηγμένες δυνατότητες στον τομέα της παρακολούθησης της κολύμβησής σας”, αναγνωρίζοντας τη μορφή της εξάσκησής σας.

    honor-band-4-4

    Έχει ακόμη clock faces με δυνατότητα προσαρμογής, φυσικά δυνατότητα συνδεσιμότητας με το smartphone σας, ενώ το κόστος που ανακοινώθηκε στο event φτάνει τα 59 ευρώ.

    Honor Band 4 lifestyle

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles