15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το American Snipper του Clint Eastwood γλυκοκοιτάζει τα Όσκαρ

    Αν κρίνουμε από την τύχη που είχαν στα Όσκαρ οι ταινίες της Kathryn Bigelow, βλέπε Hurt Locker και Ζero Dark Thirty, τότε το American Snipper είναι πολύ πιθανό να κερδίσει το ενδιαφέρον της Ακαδημίας Κινηματογράφου και να καταφέρει να μπει σε κάποιες από τις πιο επιφανείς λίστες των διάσημων βραβείων.
    Είχαμε πάρει πριν από λίγους μήνες μία πρώτη γεύση από το Ελεύθερος Σκοπευτής, το φιλμ του βραβευμένου με Όσκαρ Clint Eastwood («Million Dollar Baby», «Gran Torino», «J Edgar»), που βασίζεται στην ομώνυμη αυτοβιογραφία του Κρις Κάιλ, του σκοπευτή που επισήμως σκότωσε 150 ανθρώπους και κατατάχθηκε στην πρώτη θέση των ελεύθερων σκοπευτών στην ιστορία των ΗΠΑ.

    american sniper

    Μάλιστα το βιβλίο αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία στις ΗΠΑ, μένοντας για 18 εβδομάδες στην λίστα των bestseller των New York Times, 13 από αυτές στην κορυφή.
    Μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer που αποκαλύπτει καλύτερα την ταινία που μέχρι τώρα έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές. Ο Bradley Cooper ερμηνεύει τον κεντρικό ρόλο και πολλοί κάνουν λόγο για την ίσως καλύτερη ερμηνεία του μέχρι σήμερα. Η ταινία θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 22 Ιανουαρίου 2015.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles