21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το Android 4.3 διαρρέει και σε hands-on video

    Είμαστε πλέον σίγουροι ότι την επόμενη Τετάρτη, στο event που ετοιμάζει η Google στο San Francisco, θα παρουσιάσει το Android 4.3, τη νεότερη έκδοση του Jelly Bean. Και μετά το χθεσινό “leak” της έκδοσης από ένα χρήστη του Nexus 4 που τη χρησιμοποιεί, ήρθε η ώρα για ακόμη περισσότερες πληροφορίες σε ένα χορταστικό hands-on video

    android-jelly-bean-4-3

    Το Android 4.3 θα είναι, προφανώς, ένα μικρό update στο mobile λειτουργικό της Google (πιο εκτεταμένες αλλαγές να περιμένετε στην έκδοση 5.0). Μία από τις αξιοσημείωτες αλλαγές, σ’ αυτό, ωστόσο, αφορά τον επιλογέα κλήσεων, όπου με το νέο update προτείνονται αυτόματα τηλεφωνικοί αριθμοί από τις επαφές σας, είτε αντιστοιχώντας τα ψηφία, είτε χρησιμοποιώντας το dial pad για να αναζητήσετε ονόματα.

    Η updated version του Android διαθέτει ακόμη μία ενημερωμένη εφαρμογή για την κάμερα, που πρωτοείδαμε στις Google Play editions των HTC One και του Samsung Galaxy S4, καθώς και κάποια χρήσιμα νέα settings. Ένα από αυτά, όταν το έχετε ενεργοποιημένο, επιτρέπει σε εφαρμογές να ενεργοποιήσουν το Wi-Fi για να εντοπιστεί η τοποθεσία σας, πριν το κλείσουν και πάλι.

    Το νέο λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιεί πλέον BLE (Bluetooth Low Energy) για να καταναλώνει λιγότερη μπαταρία κατά τη σύνδεση με συμβατές συσκευές, ενώ διαθέτει και νέα οπτικά εφέ σε παιχνίδια και εφαρμογές, χάρη στην υποστήριξη OpenGL for Embedded Systeams 4.0.

    Δείτε το hands-on video με το Android 4.3 στο Nexus 4

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles