18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το Bad Boys 3 απέκτησε τίτλο και ημερομηνία προβολής

    Πριν από ένα χρόνο η Sony είχε ανακοινώσει και επίσημα την επιστροφή του Bad Boys franchise, κάνοντας μάλιστα γνωστό πως θα πρέπει να περιμένουμε όχι μία, αλλά δύο ταινίες στη σειρά. Προς το παρόν οι φήμες έδιναν και έπαιρναν αποκλειστικά για το Bad Boys 3, το οποίο πλέον μπήκε για τα καλά στον προγραμματισμό αφού μόλις απέκτησε τίτλο και ημερομηνία κυκλοφορίας.

    bad-boys-3-release-date-title-1

    Η ανακοίνωση ήρθε μέσω Twitter, από την οποία μάθαμε πως το φιλμ θα λέγεται Bad Boys for Life και θα πρέπει να το αναμένουμε στις αίθουσες στις 12 Ιανουαρίου του 2018, δεκαπέντε χοντρικά χρόνια από την κυκλοφορία του Bad Boys 2, βλέπε Ιούλιος του 2003. Πριν από λίγους μήνες ο Will Smith είχε πάρει την απόφαση να επιστρέψει τελικά στο franchise αφού όπως είπε όταν συναντήθηκε με τον Martin Lawrence, με το που κοίταξε ο ένας τον άλλον, ήξεραν και οι δύο πως θα κάνουν ακόμα μία Bad Boys ταινία.
    Φυσικά με το που έγινε γνωστός ο τίτλος, άρχισαν οι υποθέσεις για το Bad Boys 4. Εάν το 3 έχει τον τίτλο “For Life”, μήπως το 4 θα είναι ένα reboot που θα αλλάξει εντελώς το concept του franchise και το βασικότερο, το πρωταγωνιστικό δίδυμο; Από την στιγμή που η Sony είναι πίσω από το crossover του 21 Jump Street/Men In Black, όλα να τα περιμένουμε.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles