16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    To Deadpool σαρώνει και στις home video πωλήσεις!

    Το Deadpool ταρακούνησε για τα καλά το Hollywood από την στιγμή που προβλήθηκε στη μεγάλη οθόνη, φέρνοντας 362 εκατομμύρια δολάρια στο box office, νούμερο που το κατέστησε την πιο επιτυχημένη R-Rated ταινία όλων των εποχών. Την ώρα που η επιρροή της συζητιέται ακόμα στα γραφεία των παραγωγών και ενώ φυσικά έχει ήδη ξεκινήσει ο προγραμματισμός του sequel, η πορεία του Deadpool στην home video αγορά είναι εξίσου σαρωτική!

    marvel-deadpool-sixth-scale-hot-toys-feature-902628

    Όπως γράφει το Variety την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας της, η ταινία ανέβηκε στην κορυφή των home video πωλήσεων, εκτοπίζοντας το Star Wars: The Force Awakens στη δεύτερη θέση!
    Είναι χαρακτηριστικό πως οι υπόλοιπες 19 ταινίες του top20 πουλάνε 38% λιγότερες κόπιες απ’ όσες πουλάει μόνο του το Deadpool! Και οι fans της ταινίας φαίνεται πως έχουν μία προτίμηση στο HD, αφού το 71% των πωλήσεων ήταν Blu-ray. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν τα The 5th Wave, The Revenant και The Boy.
    Το ρεκόρ αυτό έρχεται να προστεθεί σ’ αυτό που σημείωσε πριν από λίγες μέρες η ταινία στο χώρο των digital sales, όπου είχε ξεπεράσει τα 1 εκατομμύριο downloads την πρώτη εβδομάδα διάθεσής της!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles