16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η καλύτερη εφαρμογή πλοήγησης δωρεάν. Σε ένα Πλαίσιο δίπλα σου


     
    Θα μπορούσε να έχει και τίτλο το deal του μήνα. Για να μην πω της χρονιάς και με παρεξηγήσεις. Το σίγουρο είναι ότι αυτό που διαβάζεις δεν είναι διαφήμιση.

    Επίσης, δεν ξέρω αν έχει γίνει ήδη γνωστό στο πανελλήνιο, αλλά από σήμερα το Πλαίσιο προσφέρει με κάθε συσκευή Android, δωρεάν την εφαρμογή Ginius Driver Don’t Panic της GeoIntelligence, που όπως έχω ξαναγράψει είναι η καλύτερη που θα βρεις για την ημεδαπή. Και αυτό με πειστήρια.

    Πιο απλά, αν αγοράσεις οποιοδήποτε smartphone από το Πλαίσιο με λειτουργικό Android (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που θα τις βρεις εδώ) παίρνεις δώρο και τo κορυφαίο GPS app που κανονικά κοστίζει 29 ευρώ. Επίσης μαζί με αυτό (το οποίο δίνεται bundled σε φακελάκι), το Πλαίσιο σου δίνει τζάμπα και το ShareLoc σε μια ειδική έκδοση που συνδέεται απευθείας με το Ginius Driver, για να μπορείς να κάνεις πλοήγηση άμεσα στο POI που αναζητάς.

    Όπως μεταφέρω αυτολεξεί από το PDF με τον κατάλογο του Πλασίου εκτός από το ShareLoc, η προσφορά περιλαμβάνει και το Mapper Lite “για διαχείρση διευθύνσεων των επαφών σου”. Ή πιο απλά χάρη στο συγκεκριμένο Web based application, που παρεμπιπτόντως έχει αναπτυχθεί και αυτό από την GeoIntelligence, μπορείς να επεξεργαστείς τα αρχεία των αγαπημένων του Don’t Panic, να εισάγεις το υπάρχον αρχείο favs.txt για προσθήκη νέων σημείων, καθώς και να περάσεις όλες τις διευθύνσεις σου από το Outlook για να μπορείς να πλοηγηθείς σε αυτές.

    Πιθανόν να έμπαινες δύσκολα σε σελίδα μιας εταιρίας που προσφέρει λογισμικό πλοήγησης αλλά αν θες να μάθεις λεπτομέρειες δες και το site της gi εδώ: http://www.ngi.gr/

    Ή αν προτιμάς τσέκαρε το βίντεο της εφαρμογής για να ξέρεις τι σου δίνουν δώρο…
     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles