16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Το δίκτυο Fiberpower της Cablenet επιλέχθηκε για την κάλυψη των αναγκών της Μαρίνας Αγίας Νάπας

    NEO PLAZA LOGO CMYK

    Tο ανεξάρτητο δίκτυο Fiberpower της Cablenet επιλέχθηκε τελικά για την παροχή υπηρεσιών συνδεσιμότητας στην νέα υπερσύγχρονη Μαρίνα Αγίας Νάπας. Η Cablenet ως στρατηγικός συνεργάτης της Μαρίνας Αγίας Νάπας, θα προσφέρει επίσης fiber στα σκάφη και μία ολότελα αναβαθμισμένη εμπειρία Wi-Fi σε όλους τους επισκέπτες της Μαρίνας. Οι επιπρόσθετες υπηρεσίες θα συμπεριλαμβάνουν τηλεοπτικές και τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες επόμενης γενιάς, καθώς και έξυπνες λύσεις Wi-Fi για τα γραφεία διοίκησης, το προσωπικό, τους ιδιοκτήτες, τους ενοικιαστές, τα σκάφη αλλά και τους επισκέπτες της Μαρίνας.

    Η κατασκευή της Μαρίνας Αγίας Νάπας συγκαταλέγεται ανάμεσα στα σημαντικότερα αναπτυξιακά έργα που υλοποιούνται στη χώρα μας. Το κόστος κατασκευής του έργου υπολογίζεται ότι θα φτάσει στα €300 εκατομμύρια, ενώ αναμένεται να εργοδοτήσει γύρω στα 800 άτομα. Το έργο εκτελείται από την MM Makronisos Marina Ltd, μέτοχοι της οποίας είναι η Ora Developers, ιδιοκτησίας του Αιγύπτιου επενδυτή Ναγκιμπ Σαουίρις, και ο κυπριακός Όμιλος Καραμοντάνη.

    Το έργο θα ολοκληρωθεί το 2022 και θα συμπεριλαμβάνει 35 πολυτελείς μονοκατοικίες με άμεση πρόσβαση σε αμμώδεις παραλίες και ιδιωτικά αγκυροβόλια και 205 σύγχρονα διαμερίσματα σε δύο πολυώροφους πύργους, με μαγευτική θέα προς τη Μεσόγειο θάλασσα. Οι ένοικοι και οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να απολαμβάνουν επιλεγμένα εστιατόρια και πολυτελείς υπηρεσίες ψυχαγωγίας και ευεξίας.

    Η Μαρίνα Αγία Νάπας, σαν επίσημο λιμάνι εισόδου της Κύπρου, θα προσφέρει στους ιδιοκτήτες σκαφών σύγχρονες εγκαταστάσεις και ευκολίες, τόσο στη στεριά όσο και στο νερό με 600 θέσεις ελλιμενισμού. Στο νερό, θα μπορούν να φιλοξενηθούν σκάφη έως 65 μέτρων ενώ στη στεριά βάρκες έως 10 μέτρων.  Θα προσφέρεται επίσης ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών θαλάσσιων υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, όπως υπηρεσίες συντήρησης σκαφών.

    «Το ανεξάρτητο, αξιόπιστο και υπερσύγχρονο δίκτυο της Cablenet θα επιτρέπει στην Μαρίνα Αγίας Νάπας να προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία χρήστη, τόσο για το προσωπικό μας, όσο και για τους επισκέπτες» δήλωσε ο Σταύρος Καραμοντάνης, CEO της MM Makronisos Marina Ltd.

    «Ως Cablenet, είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε σε αυτό το νέο, καινοτόμο έργο στην Κύπρο. Με ένα δίκτυο επόμενης γενιάς που προσφέρει ταχύτητες fiberpower, καθώς επίσης και τις καινοτόμες υπηρεσίες που θα προσφέρουμε στην Μαρίνα Αγίας Νάπας, όλοι οι χρήστες του δικτύου μπορούν να είναι βέβαιοι ότι θα έχουν μια αναβαθμισμένη και αξιόπιστη εμπειρία επικοινωνίας και ψυχαγωγίας» σχολίασε ο, Νικόλας Σιακόλας, CEO, Cablenet Communication Systems Ltd.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles