19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    To dual-boot phablet Akuymen Holophone μοιάζει να έχει έρθει από… το μέλλον!

    Το όνομα Akuymen σίγουρα δεν σας λέει και πολλά, καθώς δεν πρόκειται για μία εταιρεία που δεν ανήκει στους γνωστούς κατασκευαστές. Παρόλα αυτά, φιλοδοξεί να γίνει γνωστή στο καταναλωτικό κοινό με την κυκλοφορία ενός phablet, το οποίο διαθέτει ενσωματωμένο pico projector και παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να εναλλάσσει τα λειτουργικά Windows 10 Mobile και Android στο λεπτό, λόγω της dual-boot λειτουργίας του.

    Akyumen-Hololens-1

    Το Akuymen phablet έρχεται με ένα τεράστιο display στις 7 ίντσες (αν και θα μπορούσαμε να το αποκαλέσουμε tablet, οι δημιουργοί του προτιμούν να κατατάσσουν το Holophone στην κατηγορία των phablets), το οποίο είναι ανάλυσης 1080p. Παράλληλα, στην καρδιά του βρίσκεται ένα τετραπύρηνο Intel Cherrytrail 8300 Ichipset, το οποίο συνοδεύεται από 4GB μνήμης RAM, ενώ μάλιστα έρχεται με 128GB αποθηκευτικού κάμερα και main camera στα 13MP. Ένα feature που αδιαμφισβήτητα το διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό είναι ότι έρχεται με έναν ενσωματωμένο pico projector, ο οποίος διαθέτει φωτεινότητα στα 45 lumens και δύναται να προβάλλει περιεχόμενο με διαγώνιο που φτάνει τις 100 ίντσες σε ανάλυση 720p. Πέραν όμως του ιδιαίτερου αυτού χαρακτηριστικού, η πρόταση της Akuymen υποστηρίζει dual-boot λειτουργία ανάμεσα σε Android (Marshmallow) και Windows 10 (την PC version και όχι την Windows 10 Mobile). Αυτό από μόνο του είναι ένα μοναδικό feature, το οποίο τεράστιες δυνατότητες στον χρήστη που θέλει να παίξει και να εργαστεί και με τα δύο λειτουργικά.

    Akyumen-Hololens-2

    Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το Akyumen θα είναι διαθέσιμο την 1η Σεπτεμβρίου και θα κοστίζει το κάτι παραπάνω, καθώς η τιμή του basic μοντέλου θα ανέρχεται περίπου στα 750 δολάρια, ενώ το πακέτο με μία σειρά από πολλαπλά αξεσουάρ θα κοστίζει κοντά στα 950 δολάρια. Περισσότερες πληροφορίες για την ξεχωριστή αυτή πρόταση μπορείτε να βρείτε στο official website της Akyumen.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles